Mercedes C-Klasse Cabrio se va lansa anul viitor

de Bogdan Mirică
Miercuri, 05.11.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes lucrează deja la o variantă decapotabilă a actualului C-Klasse. Modelul va folosi un acoperiş din pânză şi va fi lansat în toamna anului viitor, cu ocazia Salonului de la Frankfurt.

Mercedes va continua să extindă gama actualului C-Klasse. Pe lângă varianta break, cerută de publicul din Europa de Vest şi cel mai probabil un coupe capabil să rivelizeze cu Audi A5 şi BMW Seria 4, noul C-Klasse va beneficia şi de o variantă decapotabilă.

Modelul se află deja în teste şi ar urma să fie definitivat până în toamna anului viitor. Asta înseamnă că am putea vedea un Mercedes C-Klasse Cabrio chiar cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt, programat în septembrie 2015.

Spre deosebire de Seria 4 Cabrio, dar în ton cu A5 Cabrio, noul C-Klasse Convertible va folosi un acoperiş retractabil din material textil. Soluţia aceasta ar fi mai uşor de implementat şi nici nu ar afecta foarte mult masa totală a modelului german.

Decapotabila va păstra designul actual, mult simplificat, atât la exterior cât şi la interior. Ergonomia va fi tot minimalistă, similară actualului C-Klasse, completată doar de un al doilea rând de butoane la nivelul consolei centrale.

Ele vor servi pentru retractarea acoperişului.

Gama de motorizări o va copia pe cea a modelului actual, folosind unităţi diesel şi benzină cu patru sau şase cilindri. Este aşteptată şi o versiune hibridă, alimentată la priză, dar şi un derivat AMG, echipat cu noul motor V8 de 4.0 litri şi 510 cai putere.

Comentarii (2)

  • Sweet :)
    1 0
  • sunt convins ca de data asta...cu c classe ,mecedes se va ridica ...poate nu peste 3 si a4,dar va iesi din conul de umbra a celor doua.
    2 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru