Mercedes C-Klasse Coupe se lansează în toamnă şi promite să fie mai atrăgător decât S-Klasse Coupe

de Bogdan Mirică
Joi, 12.03.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Salonul Auto de la Frankfurt, programat în toamna acestui an, va găzdui debutul oficial al noii generaţii Mercedes C-Klasse Coupe.

Mercedes va continua să extindă gama actualului C-Klasse cu noi variante de caroserie şi versiuni de motorizare. După ce am făcut cunoştinţă cu varianta Estate şi cu derivatul de performanţă C63 AMG, în toamna acestui an avem pregătită o nouă întâlnire.

De această dată membrul aşteptat în familia C-Klasse este varianta coupe. Spre deosebire de vechea generaţie, care era un C-Klasse cu două portiere, urmaşul aşteptat în toamnă se vrea a fi un model complet nou, diferite de berlina pe care o vedem astăzi pe stradă.

Gorden Wagener, şeful de design Mercedes, a sugerat că viitorul C-Klasee Coupe va fi o maşină mai frumoasă decât S-Klasse Coupe şi că designul va fi unul mult mai dinamic. De asemenea, Wagener a subliniat că maşina se va conduce mai bine decât va arăta.

Gama de motorizări va include propulsoarele actualului C-Klasse, printre care şi dieselul de 2.1 litri şi benzinarul de 2.0 litri şi 241 de cai putere. Va exista şi un V6 bi-turbo de 330 de cai putere, dar şi o versiune AMG, pusă în mişcare de noul motor V8 de 4.0 litri, regăsit şi pe sedanul C63 AMG.

După debutul variantei coupe, Mercedes îşi va încerca norocul şi cu un model cabrio, declinat în aceleaşi versiuni.

Comentarii (4)

  • ce bine, nu mai sunt "nevoit" sa strang bani pt S :-P
    14 1
  • promite să fie mai atrăgător si eventual sa il manance decât S-Klasse Coupe.
    5 4
  • Va fi foarte ''atragator'' cum sa nu, atat de atragator ca in prezent au instruit mecanicii, sa ii serveasca si cu cate o cafea pe clientii pagubiti.
    3 13
  • ^ ...cata frustrare... ^
    6 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru