Mercedes C450 AMG: rivalul lui Audi S4 se va lansa în ianuarie

de Bogdan Mirică
Marti, 26.08.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes C450 AMG va încerca să umple golul dintre actualul C400 şi viitorul model de performanţă C63 AMG. Sedanul germanilor va fi un adversar direct pentru actualul Audi S4.

Inspiraţi probabil de succesul unor modele de „semi-performanţă”, aflate în gamele S-line şi M-Performance, cei de la Mercedes intenţionează să dezvolte o gamă asemănătoare. Ea va fi intermediară, între versiunile de serie şi cele de performanţă, semnate de AMG.

Primul model din această serie va fi C450 AMG, o versiune capabilă să se bată cu Audi S4. Modelul va suferi modificări estetice minore şi nu va adopta un motor AMG pur.

Modelul se va poziţiona între actualul C400 şi viitorul C63 AMG şi este aşteptat să îşi facă debutul în cadrul Salonului Auto de la Detroit, în ianuarie 2015.

Şi pentru că este un simplu model intermediar şi nu un AMG pur, noul C450 AMG va beneficia de un motor V6 de 3.0 litri, twin-turbo, capabil să ofere aproape 370 de cai putere. Va fi suficient pentru a se lua de gât cu Audi S4 în anii ce vor urma.

Esential 370 de cai putere ar urma să ofere Mercedes C450 AMG.
Este foarte probabil ca febra modelelor de performanţă de acest gen să se extindă şi în rândul celorlalte produse Mercedes-Benz.
Următoarele pe listă sunt E-Klasse, GLK şi CLA.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru