Mercedes C63 AMG Coupe primeşte amprenta Vorsteiner

de Bogdan Mirică
Marti, 24.07.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Vorsteiner a simţit apetitul publicului pentru noul Mercedes C63 AMG Coupe şi a venit rapid cu un kit de tuning. Pachetul este unul discret, mizând mai mult pe accesorii din fibră de carbon.

Mercedes C63 AMG Coupe este unul dintre cele mai apreciate modele ale constructorului german, motiv pentru care Vorsteiner s-a grăbit să ofere un kit de tuning. Coupe-ul se bucură de atenţia specialiştilor germani doar la nivel estetic, casa de tuning rezumându-se doar la modificări discrete.

Vorsteiner a ales o extensie din fibră de carbon pentru spoilerul faţă, dar şi alte elemente din acelaşi material, cum ar fi: pragurile laterale, conturul prizelor de aer, grila frontală. Toate contrastează puternic cu nuanţa albă a caroseriei. Spoilerul posterior a fost şi el revizuit, iar C63 AMG Coupe a primit şi un nou deflector, tot din fibră de carbon, care înglobează perfect cele patru tevi de evacuare din inox.

Nu putea lipsi nici eleronul posterior discret, poziţiont pe uşa portbagajului, construit şi el tot din fibră de carbon. Pachetul celor de la Vorsteiner este completat de un set de jante din aliaj, cu dimensiuni cuprinse între 19 şi 20 de inch. 

via autoblog

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru