Mercedes CLA Edition 1 - versiune specială, dedicată lansării

de Bogdan Mirică
Luni, 11.02.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes a lansat o ediţie specială a noului CLA pentru a sărăbători cum se cuvine intrarea în producţie a modelului compact coupe cu patru uşi. Versiuena se numeşte Edition 1 şi pleacă de la 35.402 euro în Germania.

Mercedes marchează debutul noului CLA cu o ediţie specială, dedicată tuturor celor care vor privilegiul de a fi printre primii posesori ai coupe-ului compact cu patru uşi.

Botezată Edition 1, prima versiune va avea un preţ de pornire de 35.402 euro în Germania, valabil pentru motorizarea de bază, 1.6 litri benzină, de 122 cai putere. Dacă CLA 180 nu este suficient de puternic pentru clienţii pretenţioşi, Edition 1 este disponibil şi cu alte versiuni de motorizare: CLA 200, CLA 250 şi CLA 220 CDI.

Cea mai puternică dintre ele, CLA 250 va livra 211 cai putere şi 350 de Nm. Preţul acestei versiuni, tot pe piaţa din Germania, va fi de 44.625 euro.

Edition 1 va fi vândut pe durata unui an calendaristic, începând de la debutul modelului pe piaţă. Toate exemplarele vor beneficia de un kit estetic şi de jante AMG, de faruri bi-senon, de o suspensie ceva mai coborâtă. de scaune sport îmbrăcate în piele şi microfibră cu o serie de cusături galbene. Acelaşi tratament şi pentru bord.

Pentru exterior, clienţii vor putea alege între cinci culori de caroserie: mountain grey, cosmos black, night black, cirrus white şi designo polar silver magno.

via Mercedes

Comentarii (2)

  • antiqua
    eu zic ca merita....pret, motorizari, design .ce nu prea-mi place ,pare cam exagerat sunt acele prize laterale din bara fata ,nu se potrivesc ,designul masinii e prea elegant si rafinat pt. asa ceva...in rest merita toti banii ...cine-i are evident.de aprecit e si motorizarea de 1,6 ,o abordare noua pt. merc.
    8 1
  • BaditzaEx
    35k pt un 1,6 122cp ?! =)), inteleg ca este Benz dar totusi...
    4 5

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru