Mercedes CLA Shooting Brake, confirmat oficial şi anunţat pentru primăvara lui 2015

de Bogdan Mirică
Joi, 03.07.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes a confirmat oficial lansarea variantei de caroserie CLA Shooting Break. Derivatul cu portbagaj al actualului CLA va ajunge în showroom-uri la începutul anului viitor.

Mercedes a dat lovitura cu modelele sale dezvoltate pe platforma cu tracţiune faţă. Actualele A-Klasse, CLA şi GLA se bucură de succes şi sunt responsabile pentru creşterea vânzărilor pe pieţe importante, cum este cea din Statele Unite.

În aceste condiţii este oarecum normal ca Mercedes să îşi dorească extinderea gamei cu noi variante de caroserie. Următorul pe listă este Mercedes-Benz CLA Shooting Break, o versiune versatilă şi familistă a actualului CLA, practic un frate mai mic al actualului CLS Shooting Brake.

Modelul a fost confirmat oficial de Mercedes, iar data de lansare a fost fixată pentru începutul anului 2015. Asta înseamnă că vom asista la o dezvăluire oficială spre sfârşitul acestui an. Dovadă sunt şi testele avansate aflate deja în desfăşurare.

Bazat pe aceeaşi platformă cu A-Klasse, CLA Shooting Brake va împrumuta gama de motorizări deja cunoscută a hatchback-ului. Printre agregate se vor număra şi unităţile diesel ale partenerilor de la Renault, dar şi puternicul propulsor de 2.0 litri şi 360 de cai putere, construit de divizia AMG. Unitatea dezvoltată în Affalterbach va echipa versiunea de performanţă Mercedes CLA Shooting Brake AMG.

Comentarii (6)

  • HECTOR
    sper ca n-o sa fie la fel de oribil ca cel de la cls/...
    9 15
  • @hector
    vezi ca s-au scumpit biletele de autobuz...
    12 9
  • HECTOR
    de unde stii?
    7 7
  • @hector
    se tot plang angajatii mei.....desi eu le spun.....daca veti munci mai mult, veti sta peste program....atunci....imi voi lua si eu noul CLS.
    3 4
  • @@hector- Get a life!
    Minte de copil.
    5 1
  • @StM
    De puber 'chiar. Al naiba cochil cum vrea el sa isi cumpere CLA :))
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru