Mercedes dezvăluie în ianuarie noul sistem de infotainment pentru modele compacte: două ecrane de 12 inch și inteligență artificială

de Daniel Popescu
Marti, 12.12.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes va prezenta în 9 ianuarie noul sistem de infotainment Mercedes-Benz User Experience care va include în versiunea de top două ecrane de 12 inch. Sistemul va fi disponibil în standard pe toate modelele compacte.

La sfârșitul lunii noiembrie, Mercedes a publicat o serie de imagini cu interiorul noii generații Clasa A, care urmează să apară pe piață în cursul anului 2018. Pe lângă numeroase îmbunatățiri la volan, scaune și spațiu pentru pasageri, imaginile au scos în evidență și noutăți semnificative pentru sistemul de infotainment.

Constructorul german a confirmat acum că va dezvălui în detaliu funcțiile acestuia în cadrul unei conferințe de presă care va avea loc în 9 ianuarie la târgul de tehnologie Consumer Eletronics Show (CES). Pentru moment, producătorul de la Stuttgart a menționat că noul sistem va purta numele Mercedes-Benz User Experience (MBUX) și va beneficia de funcții de inteligență artificială și un sistem de operare intuitiv.

În plus, noul sistem MBUX va fi disponibil standard pe toate modelele compacte care vor apărea începând de anul viitor. Pe lângă Clasa A, alte modele compacte care vor primi actualizări sunt Clasa B, CLA, CLA Shooting Brake sau GLA.

La publicarea fotografiilor cu interiorul lui Clasa A, Mercedes a menționat că sistemul de infotainment va avea două ecrane de 7 inch, în timp ce versiunea intermediară va propune un ecran de 7 inch și unul de 12.3 inch. În versiunea de top, corespunzătoare imaginilor publicate de Mercedes, noul Clasa A va avea două ecrane de 12.3 inch. Comparativ cu modelele superioare din gamă, ecranele lui Clasa A nu vor fi integrate complet în bord.

Via Mercedes

Comentarii (2)

  • Edikkk
    Mi se pare (in continuare) un interior foarte frumos !
    Chiar daca gurile de aerisire, zic unii ca sunt urate, trebuie sa avem si gusturi diferite, dar inafara de acest aspect, eu zic ca o sa creeze un trend pentru masinile noi a oricarui producator !

    Doua ecrane rezolva problema, in mod elegant si modern totodata.
    5 1
  • Popescule, lasa-te de meseria asta. Nu e de tine, pe bune acum. Nu poti sa faci o stire dupa un comunicat oficial. Ti-am atras atentia si in stirea originala, cu interiorul noului A-Class, ca Mercedes vorbeste de display-uri de 10.25 inch. Ce faci tu? Nu doar ca nu corectezi, dar reiei aici greseala cu ecranele de 12 inch. Chiar nu va citeste nimeni, de preferat cineva care chiar se pricepe, articolele inainte de publicare? Nu se uita nimeni pe comentarii?
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru