Mercedes dezvăluie prețurile lui AMG GT 63 S E Performance. Start de la 205.000 de euro

de Tiberiu Safta
Marti, 01.02.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Cel mai puternic Mercedes-Benz de serie poate fi comandat în România și în mai multe piețe din Europa ,începând din luna aprilie. Prețul de pornire pentru noul Mercedes AMG GT 63 S E Performance este de peste 205.000 de euro.

În 2021, Mercedes-Benz a dezvăluit modelul AMG GT 63 S E Performance. Mașina este echipată cu un motor V8 de 4.0 litri, twin-turbo, cuplat la un sistem plug-in hybrid. În combinație, propulsorul termic și motorul electric produc 843 de cai putere și un cuplu de 1010 Nm, ce poate crește la 1470 Nm atunci când este activată funcția boost. Motorul este cuplat la cutia de viteze AMG Speedshift, cu 9 trepte.

Noul Mercedes AMG GT 63 S E Performance accelerează de la 0 la 100 km/h în numai 2.9 secunde și poate atinge o viteză maximă de 316 km/h. Mai mult, sistemul plug-in hybrid oferă o autonomie electrică de 12 kilometri, cu ajutorul unei baterii de 6.1 kWh.

Ca dotări standard, mașina este echipată cu suspensia adaptivă AMG Ride Control+, un sistem de schimbare a comportamentului mașinii, numit AMG Dynamics, și discuri de frână ceramice. Mașina este echipată, standard, cu jante de 20 de inch, însă clienții pot alege și jante mai mari, care măsoară 21 de inch.

Ca echipament opțional, Mercedes oferă câteva pachete de personalizare, precum două pachete AMG Night Package, un pachet care oferă elemente aerodinamice (AMG Aerodynamic Package) și pachetul cu elemente din fibră de carbon AMG Exterior Carbon Package.

Tot opțional, mașina poate fi comandată și cu un plafon panoramic.

Noul AMG GT 63 S E Performance poate fi vopsit într-o culoare verde, numită Green Hell Magno, precum și într-o nuanță roșie Rubellite Red. La interior scaunele sunt îmbrăcate în piele Alcantara în echiparea standard. Opțional, pot fi montate scaune sport AMG Performance și finisaje de carbon pe planșa de bord.

Mercedes AMG GT 63 S E Performance va putea fi comandat în România și în Europa din luna aprilie a acestui an. În țara noastră, prețul de pornire pentru acest model este de 205.290 de euro cu TVA.

via Mercedes-Benz

Comentarii (11)

  • Edikkk
    V8 pistoane poluare

    Uzată moral

    Nu aș ţine în garaj o aşa afumătoare

    La banii ăştia există Lucid Air, Porsche Taycan
    4 19
  • Johnny
    Ma enerveaza maxim compromisul prin combinarea performantei si sportivitatatii cu confortul, utilitatea si spatiul. Sau altfel spus prezentarea unei limuzine ca fiind masina sport. Spune- i clar limuzina, nu sportiva, la 4 usi, spatiu si confort maxim.
    5 4
  • Tesla power
    uite aici smecherie la bani mai putini: https://www.youtube.com/watch?v=PhldDjkWk2o
    2 7
  • Seriff
    Nici o ascutitoare electrica nu se va compara vreodata cu sunetul de amg.
    12 2
  • Edikkk, ce crezi că s-ar întâmpla dacă de maine toate maşinile ar fi electrice?? În prezent maşina electrică e doar şaua. Calul...lipseşte, adică infrastructura ca să înţelegi mai bine.
    5 2
  • vis!
    3 2
  • "La interior scaunele sunt îmbrăcate în piele Alcantara în echiparea standard."
    Piele Alcantara? Ce-i aia?
    PS: Nimic despre faptul ca motorul electric are propria cutie de viteze? Una cu doua trepte chiar.
    Ca pot sa vad si eu ca "noul AMG GT 63 S E Performance poate fi vopsit într-o culoare verde, numită Green Hell Magno".
    6 1
  • legat de primul comentariu: a pune in aceeasi oala o masina sport fabricata in numar limitat si accesibila numai catorva cu niste masini vechi care merg mai mult pe ulei si scot fum, si care sunt si mai multe ca numar, denota doar un extremism lipsit de orice logica. Masina este dintre cele mai reusite
    2 2
  • Mircea Badea
    apropo, e urata cu spume! zici ca a fost uitata in cuptor...Ciorbea isi cumpara asa ceva cred...
    2 3
  • Seriff
    @Mircea Badea ce masina conduci?
    2 1
  • N-au permis, nici el nici Edikk nu au trecut de psihologic… de altfel singurii din România care nici cu șpagă nu au primit ștampila ;)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru