Mercedes s-a pregătit pentru o nouă eră a dinozaurilor: Sprinter Extreme Concept este inspirat de Jurassic Park

de Bogdan Mirică
Duminica, 14.02.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes a prezentat Spinter Extreme, un concept care promite să se descurce chiar și într-o nouă eră a dinozaurilor. Modelul a fost gândit pentru a rula în cele mai dificile condiții.

Pentru că tot mai mulți prevestesc apocalipsa, Mercedes s-a gândit la o soluție extremă: un vehicul indestructibil, gata să ajungă oriunde și capabil să te apere chiar și de sfârșitul lumii. A fost prezentat doar sub formă de concept și se numește Sprinter Extreme.

Prototipul a fost creat pentru a promova aspectul dur al modelului Sprinter Cab Chassis și capacitățile acestuia în teren accidentat. Germanii s-au asociat cu tunerii de la RENNtech pentru a da naștere modelului care măsoară șase metri și are o capacitate de tractare de 3.5 tone.

Esential 6 metri măsoară conceptul Mercedes Sprinter Extreme.
Pe lângă aspectul masiv și intimidant, Mercedes s-a gândit să folosească și un suport metalic montat deasupra cabinei. Acesta găzduiește șase lumini puternice, pe lângă cele oferite deja de versiunea de serie. Nu lipsește nici troliul frontal, util atunci când te afli în off-road.

Monstruozitatea a fost încălțată cu jantele și anvelopele unui G-Klasse, iar caroseria a fost vopsită într-un verde crud, inspirat de cel folosit în filmul Jurassic Park, unde Mercedes a fost partener oficial.

Prin urmare, Mercedes Sprinter Extreme poate face față și unei noi ere a dinozaurilor, fiind capabil să se camufleze perfect.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru