Mercedes Sprinter

Joi, 10 Decembrie 2020 | Masini electrice si hibride

Mercedes-Benz anunță o platformă dedicată utilitarelor electrice: arhitectura va debuta pe viitoarea generație eSprinter

Divizia Mercedes-Benz Vans a anunțat o investiție de 350 de milioane de euro pentru dezvoltarea arhitecturii Electric Versatility Platform. Conform reprezentanților companiei germane, platforma va debuta pe viitoarea generație a utilitarei eSprinter.
Marti, 29 August 2017 | Tuning

Cea mai ieftină alternativă la un Rolls Royce sau Bentley: un Mercedes Sprinter cu interior de lux

Mercedes Sprinter poate deveni o alternativă la modele de lux din curtea Rolls Royce sau Bentley. Modelul utilitar are nevoie doar de un interior de lux.
Duminica, 14 Februarie 2016 | Concepte

Mercedes s-a pregătit pentru o nouă eră a dinozaurilor: Sprinter Extreme Concept este inspirat de Jurassic Park

Mercedes a prezentat Spinter Extreme, un concept care promite să se descurce chiar și într-o nouă eră a dinozaurilor. Modelul a fost gândit pentru a rula în cele mai dificile condiții.
Vineri, 25 Aprilie 2014 | Tuning

7 ZILE DE TUNING: Cele mai reuşite 10 maşini din ultima săptămână (8)

Automarket are pentru voi un nou top al celor mai interesante propuneri din lumea tuningului. Săptămâna aceasta ne delectăm cu un Mercedes Sprinter gata pentru circuit, cu un Cadillac Escalade monstruos şi cu BMW al cărui interior a fost decorat rustic.
Vineri, 04 Aprilie 2014 | Tuning

7 ZILE DE TUNING: Cele mai reuşite 10 maşini din ultima săptămână (7)

Automarket continuă şi în această săptămână rubrica dedicată tuningului cu alte 10 noi oferte. Cap de afiş este Volkswagen Passat, care ne dovedeşte că se poate transforma într-un model sportiv doar cu câteva accesorii şi un buget redus.
Luni, 04 Februarie 2013 | Tuning

7 ZILE DE TUNING: Cele mai reuşite 10 maşini din ultima săptămână (3)

Şi în această săptămână Automarket vă aduce propuneri de tuning interesante. Printre ele se numără şi interiorul unui Mercedes Sprinter, placat cu aur, evaluat la aproape 300.000 de euro.
Joi, 10 Ianuarie 2013 | Industrie

Volkswagen va renunţa la parteneriatul cu Daimler

Volkswagen ar putea renunţa la parteneriatul cu Daimler privind dezvoltarea de vehicule comerciale în favoarea unei colaborări mai strânse cu MAN.
Duminica, 27 Martie 2011 | Tuning

Brillant Van: un Mercedes Sprinter cu iz de Maybach

Americanii de la Brillant Transportation au făcut dintr-un Mercedes-Benz Sprinter o adevărată limuzină. Denumită Brillant Van, modelul americanilor este capabil să stârnească atât admiraţia, cât şi gelozia proprietarilor de maşini scumpe.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru