Misterul a fost ridicat: în 4 decembrie facem cunoștință cu Lamborghini Urus

de Cornel Șocariciu
Vineri, 23.06.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Avem o direcție clară: în 4 decembrie facem cunoștință cu Lamborghini Urus, iar la jumătatea anului 2018 îl vom putea admira și pe străzi.

Segmentul SUV este cel care crește de la an la an, iar constructorii care nu s-au aliniat acestui trend au de pierdut. Lamborghini a așteptat cam mult, dar viitorul Urus se anunță un SUV excelent. Conform unor noi informații, Lamborghini Urus va fi prezentat în mod oficial în 4 decembrie în cadrul unui eveniment desfășurat în Sant'Agata Bolognese.

Stefano Domenicali, CEO-ul Lamborghini, spune că primele livrări sunt programate pentru jumătatea lui 2018.

"Când steagul pică trebuie să începi să concurezi. Același principiu se aplică și în cazul producției. Întârzierile nu mai sunt acceptate", a declarat oficialul producătorului italian.

Potrivit unui raport, viitorul Lamborghini Urus ar urma să coste în jur de 200.000 de euro, iar Stefano Domenicali vrea ca SUV-ul să fie comercializat în 4.000 de exemplare pe an.

Esential 200.000 de euro ar urma să fie prețul de pornire pentru Lamborghini Urus
650 de cai putere va oferi motorul V8 biturbo
Dacă analizăm puțin situația, vorbim despre o dublare a vânzărilor Lamborghini.
În 2016, italienii au comercializat 3.457 de mașini, iar ținta pentru 2019 este de 7.000 de unități. Totodată, această valoare se apropie foarte mult de cea obținută de Ferrari în 2016 (8.014 mașini vândute).

Pentru a putea face față viitoarelor cereri, Lamborghini dezvoltă facilitatea din Sant'Agata Bolognese. 700 de muncitori vor fi angajați în următoarea perioadă, iar amprenta uzinei se mărește la 160.000 de metri pătrați.

După cum deja știți, viitorul Lamborghini Urus va avea un motor V8 biturbo de 650 de cai putere. Același propulsor va fi utilizat și pe versiunea hibridă a lui Urus.

Via | AN

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru