Modelele Audi vor fi compatibile cu ochelarii virtuali Holoride

de Alexandru Monenciu
Joi, 17.03.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul german de automobile anunță că anumite modele din gamă, echipate cu sistemul multimedia MIB 3, vor integra tehnologia VR (realitate virtuală) a celor de la Holoride.

Compania Holoride, specializată pe tehnologii de divertisment, a luat ființă în 2018 la Munchen. Audi Electronics Venture GmbH este acționar minoritar.

Acum, constructorul german de automobile anunță că, începând din vara acestui an, anume modele din gamă, echipate cu sistemul multimedia MIB 3, vor suporta tehnologia de realitate virtuală a celor de la Holoride. Aceasta a fost prezentată în 2019, în cadrul CES.

Mai exact, începând cu luna iunie, modelele A4, A6, A8, Q5 și e-tron GT, printre altele, vor fi livrate împreună cu software-ul necesar pentru conectarea ochelarilor VR a celor de la Holoride. Tehnologia va fi disponibilă inițial în Germania, Marea Britanie și Statele Unite ale Americii, dar ulterior va debuta și pe alte piețe.

Cum funcționează? Pe scurt, mișcarea mașinii influențează, spre exemplu, jocul interactiv pe care îl joacă pasagerii. Dacă, să spunem, jocul implică un avion, atunci când mașina accelerează, o va face și avionul.

Potrivit Holoride, tehnologia VR propusă de ei scade riscul apariției răului de mișcare.

via Engadget

Comentarii (1)

  • FLORIN
    Fain dar, se gandesc tot la pasageri.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru