Realitate virtuala

Joi, 17 Martie 2022 | Tehnologie

Modelele Audi vor fi compatibile cu ochelarii virtuali Holoride

Constructorul german de automobile anunță că anumite modele din gamă, echipate cu sistemul multimedia MIB 3, vor integra tehnologia VR (realitate virtuală) a celor de la Holoride.
Joi, 30 Mai 2019 | Tehnologie

Volvo folosește realitatea virtuală pentru dezvoltarea viitoarelor modele: investiție în start-up-ul Varjo din Finlanda

Volvo va colabora cu firma finlandeză Varjo, producător de căști VR, astfel încât să folosească realitatea virtuală în dezvoltarea viitoarelor modele ale constructorului. Volvo va utiliza tehnologia VR pentru evaluarea și testarea unor diferite prototipuri și sisteme de siguranță activă.
Marti, 20 Noiembrie 2018 | Tehnologie

BMW accelerează utilizarea realității virtuale: cockpiturile modelelor sunt preasamblate înainte de a fi montate în mașini

BMW a extins utilizarea realității virtuale în cadrul proceselor de producție și preasamblează cockpiturile modelelor înainte ca acestea să fie montate pe mașini.
Vineri, 02 Septembrie 2016 | Tehnologie

Aşa ne vom cumpăra maşinile în viitor: Audi echipează dealerii cu ochelari de realitate virtuală pentru a vedea modelele în cele mai mici detalii

Clienţii Audi vor putea vizualiza toate modelele producătorului prin ochelari de realitate virtuală disponibili la dealeri înainte de a cumpăra maşina pe care şi-o doresc.
Vineri, 08 Aprilie 2016 | Tehnologie

BMW redefineşte proiectarea maşinilor prin utilizarea ochelarilor de realitate virtuală HTC Vive VR

BMW va utiliza ochelari de realitate virtuală HTC Vive VR pentru proiectarea iniţială a noilor modele pentru a scurta timpul necesar lansării efective pe piaţă.

Tag-uri similare

BMW, realitate virtuala
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru