Modelele electrice de la Mini ar putea fi produse în China: BMW ia în calcul un parteneriat cu Great Wall

de Petre Barac
Luni, 26.02.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BMW a transmis că are planuri pentru ca producția viitoarelor modele electrice de la Mini să fie făcută în China, după o scrisoare de intenție privind un joint-venture cu chinezii de la Great Wall.

MINI se pregătește de lansarea primului său model de serie electric în 2019, iar grupul BMW caută posibile locații de producție pentru viitoarele mașini ale constructorului britanic.

Potrivit Automotive News, BMW se gândește ca producția modelelor electrice Mini să fie făcută în China, asta după ce a semnat o scrisoare de intenție cu privire la un posibil joint-venture cu chinezii de la Great Wall.

Dacă parteneriatul va fi oficializat, discuțiile dintre BMW și Great Wall ar putea să echivaleze cu producția primului model Mini în afara Europei.

În luna octombrie a anului trecut, Great Wall a confirmat negocierile cu BMW privind un joint-venture. La vremea respectivă, BMW a spus că este în căutarea unui partener chinez pentru expansiunea brandului Mini, însă fără să numească Great Wall.

Via Autonews

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru