Modificări pentru Audi RS4 Avant facelift din partea ABT: motorul V6 biturbo dezvoltă acum 530 CP și 680 Nm

de Cornel Șocariciu
Joi, 19.03.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Tunerul ABT Sportsline propune două pachete de performanță pentru RS4 Avant facelift. În urma modificărilor, motorul V6 de 2.9 litri poate oferi până la 530 de cai putere și 680 Nm.

În toamna anului trecut, Audi a prezentat RS4 Avant facelift. Break-ul de performanță dezvoltat de constructorul german este echipat cu un motor V6 biturbo de 2.9 litri capabil să ofere 450 de cai putere și un cuplu de până la 600 Nm.

Acum, ABT Sportsline, tunerul de casă Audi, a pregătit două pachete de performanță pentru RS4 Avant facelift, dar și un kit de caroserie.

Clienții care vor un plus în dreptul resurselor oferite de motorul V6 pot opta pentru pachetele ABT Power sau ABT Power S. Primul dintre acestea propune 510 cai putere și 660 Nm, în timp ce versiunea de top promite 530 de cai putere și 680 Nm.

Pentru moment, reprezentanții ABT Sportsline nu oferă detalii despre timpul necesar pentru 0-100 km/h sau valoarea vitezei de top. Modelul de serie poate accelera de la 0 la 100 km/h în 4.1 secunde, iar viteza maximă este limitată la 250 km/h.

Elementele noi de caroserie pregătite de tunerul german fac parte din seria ABT Aero și sunt fabricate din plastic ranforsat cu fibră de carbon.

Alături de difuzorul restilizat și de aripa spate nouă, ABT Sportsline introduce și un sistem de evacuare cu patru terminații cu diametrul de 102 mm. Pe lista elementelor de exterior, tunerul a trecut și jante din seria DR sau FR cu diametrul de 20 sau 21 de inch.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru