Nissan a confirmat o versiune mai performantă a lui Juke Nismo

de Sebastian Toma
Marti, 22.01.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Nissan va lansa o versiune mai puternică şi mai manevrabilă a lui Juke Nismo în ultima parte a anului curent. Acest model va dezvolta aproximativ 210 CP.

Pe lângă versiunea Nismo a lui Nissan Juke, care va debuta în scurtă vreme pe piaţa din România, japonezii pregătesc şi o altă versiune Nismo a lui Juke, care să ofere performanţe îmbunătăţite. Modelul va debuta în cea de-a doua parte a anului, va oferi aproape 20 CP în plus faţă de cei 190 CP ai motorului 1.6 Turbo, iar cuplul maxim va creşte cu aproximativ 20%. Suspensia spate va fi revizuită, iar modelul va primi arcuri noi şi amortizoare mai ferme. Garda la sol va fi şi ea modificată, noul model urmând să stea cu 20 de milimetri mai jos decât actualul Juke Nismo.

Versiunea standard a viitorului Juke Nismo de performanţă va fi oferită cu tracţiune faţă şi o transmisie manuală, însă modelele echipate cu transmisie CVT vor primi şi un sistem de tracţiune integrală decuplabil. Cei de la Nissan spun că vor poziţiona noile modele Nismo orientate spre peformanţă într-o manieră similară cu cea aplicată de Mini, versiunile echivalente JCW ale modelelor Cooper S urmând să fie denumite Nismo în gama Nissan.

Pe lângă Juke, gama de modele şi accesorii Nismo va primi derivate noi, fiind deja pregătită o versiune Nismo a lui 370Z. La fel ca în cazul lui Juke, aceasta vine cu o suspensie mai fermă, un motor mai performant şi o caroserie modificată subtil.

Via Autocar

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru