Nissan IMQ va fi expus la Geneva: conceptul electric pregătit de niponi anunță noua direcție de design în segmentul SUV

de Cornel Șocariciu
Marti, 26.02.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Nissan a publicat prima schiță cu viitorul IMQ. Conceptul electric pregătit de japonezi anunță o nouă direcție de design și va fi expus în premieră la Geneva.

La finalul anului trecut, Nissan a înregistrat la Oficiul Uniunii Europene pentru Proprietate Intelectuală două denumiri noi: IMs și IMQ. Câteva săptămâni mai târziu, producătorul japonez a prezentat în premieră noul concept Nissan IMs. Prototipul a fost expus în cadrul Salonului Auto de la Detroit și anticipează un viitor sedan electric.

Următorul concept pe lista niponilor este IMQ. Acesta va fi expus în premieră în cadrul Salonului Auto de la Geneva, eveniment care își deschide porțile în 5 martie.

Pentru a mai îndulci așteptarea, reprezentanții Nissan au publicat și prima schiță cu viitorul IMQ. Conceptul anunță un viitor SUV electric care va integra o nouă filozofie de design. Ulterior, tușele trasate de designeri în cazul conceptului IMQ vor fi implementate la nivelul viitoarelor SUV-uri Nissan.

În acest moment, producătorul japonez nu a oferit detali despre sistemul electric de propulsie. Cel mai probabil, Nissan va miza pe două motoare electrice, câte unul pe fiecare punte, și pe o baterie capabilă să ofere suficientă energie pentru a parcurge 600 de kilometri.

În cazul conceptului IMs, japonezii au oferit două motoare electrice de 483 CP și o baterie cu autonomie de 612 kilometri.

De asemenea, IMx și IMx Kuro, concepte care fac parte din aceeași familie, ofereau 435 CP și o autonomie de 600 de kilometri. Cu detalii complete despre noul Nissan IMQ Concept vom reveni în 5 martie.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru