Nissan imq

Marti, 09 Aprilie 2019 | Interviu

Nissan pariază pe electrificare: „Pregătim 8 modele electrice la nivel global și vom hibridiza restul gamei”

Nissan are în gamă cea mai vândută mașină electrică din lume: Leaf. Planurile pentru viitor includ însă și alte modele electrice, dar și o serie de hibride. Am aflat despre aceste planuri în cadrul unui interviu obținut de la un oficial Nissan în cadrul Salonului Auto de la Geneva.
Miercuri, 06 Martie 2019 | Tehnologie

Nissan va introduce în Europa în 2022 sistemul de propulsie e-Power: motor electric și baterie alimentată de la un motor pe benzină

Nissan va introduce pe piața europeană cel târziu în 2022 sistemul de propulsie e-Power care utilizează un motor pe benzină pentru încărcarea bateriei care alimentează motorul electric al mașinii.
Marti, 05 Martie 2019 | GENEVA 2019

Nissan IMq Concept anticipează viitorul Qashqai: propulsie electrică cu 340 CP și motor-suport pe benzină de 1.5 litri

Nissan a publicat primele detalii referitoare la conceptul IMq. Prototipul pregătit de niponi anticipează viitoarea generație Qashqai și este echipat cu un sistem electric de propulsie care dezvoltă de 340 CP. Bateria nu se alimentează la priză, ci printr-un motor pe benzină care generează energia necesară funcționării sistemului electric.
Marti, 26 Februarie 2019 | GENEVA 2019

Nissan IMQ va fi expus la Geneva: conceptul electric pregătit de niponi anunță noua direcție de design în segmentul SUV

Nissan a publicat prima schiță cu viitorul IMQ. Conceptul electric pregătit de japonezi anunță o nouă direcție de design și va fi expus în premieră la Geneva.
Miercuri, 26 Decembrie 2018 | Concepte

Noutăți electrice: Nissan a înregistrat denumirile IMS și IMQ

Nissan a înregistrat noile denumiri IMS și IMQ. Conform primelor rapoarte, japonezii pregătesc două concepte electrice care vor completa gama Intelligent Mobility (IM). Primul reprezentant al acestei familii se numește IMx și a fost prezentat anul trecut la Tokyo.

Tag-uri similare

Nissan, concept Nissan, nissan electric, nissan imq, Nissan IMx, nissan ims, concept nissan electric
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru