Nissan Pathfinder - primele imagini ale noii generaţii

de Bogdan Mirică
Luni, 30.07.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Nissan a publicat o serie de fotografii ale noului Pathfinder, generaţia nouă ce este aşteptată să debuteze pe piaţă în toamna acestui an.

Nissan a dezvăluit primele imagini ale noii generaţii Pathfinder, anticipată deja de un concept şi de mai multe fotografii spion. Constructorul japonez se pregăteşte să intre într-o nouă etapă a modelelor off-road, noul Pathfinder fiind acum mult mai cuminte decât vechea generaţie şi cu datoria de a atrage un număr cât mai mare de clienţi.

Deşi prestaţiile off-road au fost menţinute, noul Pathfinder va încerca să se adreseze şi celor care nu vor un SUV doar pentru ieşiri în teren accidentat. Designul a evuloat de la pătrăţos la dinamic, împrumutând multe linii de la conceptul iniţial, semn că japonezii au vrut să ofere o imagine complet modificată modelului 4x4. Nu lipsesc panourile protectoare care au rolul de a aminti tuturor de capacităţile off-road, dar şi rol de protecţie.

Urmareste Automarket
Noua generaţie va debuta oficial în această toamnă, după ce modelul va fi expus în premieră mondială la Salonul Auto de la Paris.
Piaţa care va avea prioritate este SUA, acolo unde Pathfinder s-a vândut foarte bine şi unde are deja un potenţial financiar atractiv. Rândul Europei va veni mai târziu, designul general urmând să sufere modificări discrete.

via autoblog

Comentarii (13)

  • sunt curios cum o sa arate noul Navara..
    17 4
  • Mare dezamagire! Fata de cel vechi, dedicat terenului greu, acesta este un monovolum ceva mai inaltat, mare si greoi cu un pronuntat caracter american. Potrivit pentru familiile americane si atat! Noi ne multumim cu Qashqai.
    25 30
  • aliosa23
    Seamana foarte mult cu un Murano alungit.
    16 21
  • sunt complet dezamagit...

    de la robust (si nu patratos) a trecut la metrosexualism (si nu dinamism)

    Nu-mi sugereaza deloc a fi un off-roader ci doar un SUV cu ceva capabilitati. Un foarte politically correct ce incerca sa impace si capra si varza, un fel de a te ascunde dupa deget din prea multa grija de a multumi pe toata lumea.

    Un compromis ce te face sa te gandesti la..."ce vremuri erau alta data"....
    19 23
  • gelu, poate vor sa tina navara in imaginea de robust si masculin iar pathfinderul sa`l faca mai dulce, de oras :)
    6 15
  • adica imi pun copii in bena sa le arat salbaticiile unei tari !?
    10 13
  • ce are in bena? zici ca mergi cu decapotabila :P
    nu`ti place noul pathfinder? nici o problema, exista concurenta chiar si in gama asta de modele.
    7 13
  • pricinosul
    Pe vremuri era masina adevarata, cu particularitatile ei.
    Acum este o chestie cu forme rotunjite si incearca sa prinda din urma formele de la Santa-Fe.
    13 18
  • Dezamagire totala.Actualul Pathfinder e o masina cu caracter,foarte fiabila si cu bune capabilitati in off road,dar asta nou e pt americanii obezi ca sa se duca pana la hypermarket si acasa.Si pe pagina lor de pe FB lumea si-a exprimat dezacordul cu privire la modelul nou,cred ca va fi un adevarat esec in materie de vanzari.
    9 14
  • Sa fim realisti...
    Arata mult mai modern si mai rafinat. Este o alternativa mult mai buna la Touareg. Cred ca asta e in substratul comentariilor rautacioase la adesa japonezei.
    27 11
  • Arata superb. Parerea mea.
    21 8
  • Sper sa nu jignesc pe nimeni,si nici nu vreau,da r Nissan din pacate este cea mai slaba marca japoneza la fiabilitate,nu vreau sa zic cu rautate.Bineinteles ca este mult mai fiabila decat cele europene,asta este clar,dar dintre marcile japoneze aceasta marca sta cel mai prost.
    2 4
  • @Samba .... nissan e o marca f buna pe continentul nord-american .... mai rau vazute sint subaru, mazda, suzuki , mitsubishi .... honda si toyota sint "the best" daca vorbim doar de fiabilitate .....
    2 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru