Nissan Pathfinder

Luni, 18 Septembrie 2023 | Modele noi

Noul Nissan Pathfinder: în ce s-a transformat modelul 4x4 pe piața din China

Nissan Pathfinder nu se mai vinde în Europa, însă America și China primesc modelul, acum într-o formă mult evoluată. Primele imagini ne arată în ce s-a transformat modelul japonez.
Vineri, 05 Februarie 2021 | Modele noi

Îl mai țineți minte pe Nissan Pathfinder? O nouă generație a fost lansată în America

Nissan a publicat primele informații și imagini cu noul Pathfinder. Ajuns la a cincea generație, SUV-ul poate găzdui până la 8 pasageri și a renunțat la cutia CVT în favoarea unei automate cu 9 trepte.
Miercuri, 24 Iulie 2013 | Premii auto

Ford Fiesta 1.0 EcoBoost este ”Maşina Anului 2013 pentru Femei”

Juriul Maşina Anului pentru Femei (Women's World Car of the Year) a ales Ford Fiesta 1.0 EcoBoost drept câștigătorul ediției 2013. Subcompacta a biruit în finală în fața noului Range Rover și a lui Mazda CX-5.
Joi, 28 Martie 2013 | Modele noi

Nissan Pathfinder Hybrid: 250 CP şi consum mediu de 9 litri la sută

Nissan a prezentat la Salonul Auto de la New York versiunea hibridă a noului Pathfinder. Sistemul de propulsie hibrid al SUV-ului nipon dezvoltă 250 CP şi 329 Nm, iar consumul mediu declarat este de nouă litri la sută.
Sambata, 04 August 2012 | Modele noi

Nissan Pathfinder - primele imagini oficiale

Nissan a publicat un set de fotografii oficiale cu noul model Nissan Pathfinder. A patra generație a modelului debutează pentru început în Statele Unite ale Americii din toamna acestui an cu prețuri de la 28.000 USD.
Luni, 30 Iulie 2012 | Modele noi

Nissan Pathfinder - primele imagini ale noii generaţii

Nissan a publicat o serie de fotografii ale noului Pathfinder, generaţia nouă ce este aşteptată să debuteze pe piaţă în toamna acestui an.
Luni, 09 Ianuarie 2012 | Concepte

Nissan Pathfinder Concept - aşa va arăta noua generaţie a modelului japonez

Nissan a expus la Detroit noul Pathfinder Concept, prototipul cu care anticipează noua generaţie a SUV-ului, dar şi o nouă linie de design.
Miercuri, 04 Ianuarie 2012 | Concepte

Nissan Pathfinder - două imagini noi cu faţa şi spatele conceptului

Nissan a publicat astăzi două teasere ale viitorului concept Pathfinder. Imaginile trădează noul design frontal şi posterior al SUV-ului ce va debuta la Detroit.
Marti, 20 Decembrie 2011 | Concepte

Teaserul care anunţă conceptul viitorului Nissan Pathfinder

Nissan a publicat astăzi teaserul care anunţă conceptul viitorului Pathfinder, programat să debuteze la Salonul de la Detroit. Prototipul promite un design mai atrăgător fără a altera capacităţile în off-road.
Vineri, 16 Decembrie 2011 | Concepte

Nissan aduce la Detroit conceptul viitorului Pathfinder

Nissan va expune în cadrul Salonului Auto de la Detroit conceptul care anticipează viitoarea generaţie Pathfinder, programată să ajungă pe piaţă în versiune finală în toamna lui 2012.
Miercuri, 27 Iulie 2011 | General

Canada: Hoţii au furat 12 maşini noi din parcarea unui dealer Nissan

Furt de proporţii înregistrat în Canada. Un dealer Nissan a rămas fără 12 maşini în cursul acestui weekend. Bilanţul este unul pozitiv, intenţia iniţială a hoţilor fiind de a pleca cu 20 de maşini.
Marti, 25 Mai 2010 | Intern

Nissan a anunţat preţurile lui Navara şi Pathfinder facelift în România

Nissan Pathfinder facelift şi Navara facelift sunt disponibile în România de la 34.650 respectiv 29.570 de euro cu toate taxele incluse.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 03 Martie 2010 | Siguranta

Nissan va face un recall de 540.000 de vehicule la nivel global

Nissan va opera doua recall-uri pentru modelele Titan, Quest, Armada, Xterra si Pathfinder. Modelele au o problema la nivelul indicatorului de nivel al carburantului si la pedala de frana.
Luni, 22 Februarie 2010 | GENEVA 2010

Nissan a dezvaluit faceliftul modelelor Navara si Pathfinder

Nissan va lansa in cadrul Salonului elvetian faceliftul operat pe modelele Navara si Pathfinder. Noutatea o reprezinta introducerea motorului V6 diesel de 238 de cai si 550 Nm care va echipa si modelele Infiniti.

Tag-uri similare

Nissan, recall, Nissan Navara, Nissan Pathfinder, Pathfinder, noul Nissan Navara, Nissan Titan, Nissan Navara facelift, Nissan Pathfinder facelift, noul Nissan Pathfinder
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru