Nissan Pathfinder Concept - aşa va arăta noua generaţie a modelului japonez

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 09.01.2012
Nissan a expus la Detroit noul Pathfinder Concept, prototipul cu care anticipează noua generaţie a SUV-ului, dar şi o nouă linie de design.

După o serie de teasere care au stârnit interesul fanilor, Nissan a dezvăluit în cadrul Salonului Auto de la Detroit conceptul viitorului Pathfinder. Gândit ca un viitor SUV cu priză la publicul larg, modelul destinat în trecut doar off-road-ului îşi propune să combine trăsăturile spartane cu ceva mai mult confort pentru pasageri.

Modificări importante se simt şi la nivelul exteriorului, care a căpătat aspectul unei maşini versatile, destinată clienţilor aventuroşi. În plus, linia de design cu care am făcut cunoştinţă astăzi se va regăsi pe tot mai multe modele ale gamei. Versatilitatea este o trăsătură definitorie pentru noul Pathfinder, habitaclul putând găzdui până la şapte pasageri, pe trei rânduri de scaune, cu suficient spaţiu pentru picioare.

Pentru a face unul dintre cele mai eficiente modele cu şapte locuri de pe piaţă, Nissan a folosit un V6 cu 25% mai eficient, conectat la o transmisie CVT. Resursele oferite de cei şase cilindri sunt transmise unui sistem de tracţiune integrală intuitiv.

Al Castigneti, vice-preşedinte şi director general Nissan SUA, a declarat cu ocazia lansării noului Pathfinder Concept: "Compania noastră se află într-o poziţie excelentă.

Vânzările şi cota de piaţă cresc. noul concept este doar începutul unui şir lung de premiere şi produse pe care Nissan le pregăteşte în perioada imediat următoare. Până în 2012, aproape 70% din maşinile pe care le vom vinde vor fi de generaţie nouă sau facelift-uri."

Comentarii (13)

  • nissan
    Spatele e urat.In rest masina e ok.
    7 12
  • on-road
    Nu are nici o legatura cu off-road-ul! E doar um van cu tractiune integrala, un fel de Freemont daca vreti, insa cu putin mai multa personalitate!
    4 30
  • grigore
    da...
    e cam infiniti deja...
    16 3
  • ce petarda
    Nu poate sa emita pretentii in fata lu FIAT Freemount. Pana la urma Nissan nu e decat un Renault revopsit ( adica un Samsung vechi ). Ce nu se vinde la Coreeni iau francezii si baga pe gunoaiele astea doua. FIAT acu e in alta liga nu se balacareste cu deal de Renault, Dacia, Nissan, Skoda, VW, Tata sau Lada.
    8 39
  • kumite
    @jarr
    Sincer:tu ai ECU-ul in "jar".Ai grija sa nu se sparga borcanul.
    11 2
  • @jarr
    prietene ai baut ceva?:))) auzi nissan sa nu emita pretentii in fatza fiat=))) ma tavalesc de ras poate ai vrut sa zici invers,fiat sa nu emita pretentii in fata nissan,dar datorita alcoolemiei ridicate te-ai incurcat..cum poti sa sustii asa ineptii frate?nissan e o legenda in offroad ai auzit de patrol? nu multe masini pot sa ajunga pe unde ajunge masina aia,Nissan e producatorul cu cele mai multe suv-uri(juke,quasquai,x-trail,navara,pathfinder,murano,patrol etc) si printre cele mai apreciate,cum sa compari pathfinder cu freemont..care e prima incercare a fiat in domeniu.Apoi Nissan are modele super sport precum 370z si renumitul GT-R cum poti sa zici ca are masini inferioare Fiat?ori esti un habarnist total ori umbli beat pe internet:))
    28 8
  • un cititor
    @octav
    Lasa-l ma saracu' ca mascarici ca el gasesti o groaza pe site-urile auto.

    Revenind la topic, noul Pathfinder e SUPERB si reuseste intr-adevar sa aduca ceva din Infiniti asa cum o face de altfel si Murano sau Patrol.
    19 2
  • andy.s
    Bravo...................!
    Noul Nissan Pathfinder Concept e superb frumos !
    6 1
  • andy.s
    romania hoti
    Lumea prin ochii mei baga pe gunoaiele astea doua orice Renault, Dacia, Mazda, Skoda, VW,Opel,Fiat,Lancia,Seat,Peugeot etc
    1 5
  • @octav
    De Iveco Massif ai auzit? Dar de Ferrari? Dar de Maserati? Ia-ti tu turcizme din plastic cu stema de Datsun si lasa-i pe altii sa aiba masini adevarate.
    1 10
  • japanchannel
    @JARR
    Uuuuhh copilu' pui la bataie posterele tale? Habar n-ai pe ce lume traiesti
    9 1
  • @jarr
    Prietene nu continui sa te dezminti si e clar ca nu erai beat..nu pot sa cred ca ai stat atatea zile baut:)) problema majora se pare ca este IQ-ul sub nivelul marii pe care il detii,Ferrari este Ferrari si nu Fiat,daca detin actiuni la Ferrari si Maserati nu inseamna ca Ferrari-urile sunt Fiat-uri,cand o sa vezi emblema Fiat pe 458 italia in locul calutului cabrat atunci sa vorbesti,pana atunci orice masina de la Nissan este la mare distanta de orice fiat din orice punct de vedere,dar ce sa intelegi tu..este prea greu pentru tine...Dupa mintea ta inseamna ca Jaguar si Range Rover mai nou sunt modele TATA,iar cei de la Volvo sunt chinezi=)) nici nu stiu de ce imi bat capul cu astfel de specimene total pierdute in spatiu ca tine...
    6 1
  • @jarr
    Si pentru simpla ta informare,deoarece vad ca tot nu nimeresti,Nissan sunt japonezi..nu coreeni,nu turci,nu francezi cum tot ii numesti tu..stii japonezii sunt aia care fac cam cele mai fiabile masini si sunt cam cei mai avansati tehnologic,iti spun asa doar ca sa te mai luminez putin din bezna totala in care te afli:))
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru