Canada: Hoţii au furat 12 maşini noi din parcarea unui dealer Nissan

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 27.07.2011
Furt de proporţii înregistrat în Canada. Un dealer Nissan a rămas fără 12 maşini în cursul acestui weekend. Bilanţul este unul pozitiv, intenţia iniţială a hoţilor fiind de a pleca cu 20 de maşini.

Esential

12 maşini au dispărut din curtea dealerului Nissan.

Până acum eram obişnuiţi cu furtul unor automobile exclusiviste din curtea unor înstăriţi oameni de afaceri. Mai nou, avem însă parte de un scenariu rupt din pelicula Fast and Furios. În Canada, un dealer Nissan a fost călcat de hoţi la finalul acestei săptămâni. Tâlharii nu au fugit însă nici cu una, nici cu două, nici cu trei maşini ale dealerului.

Inventarul rapid a scos la lumină 12 maşini dispărute. Intenţia hoţilor a fost însă de a fura 20 de maşini din curtea dealerului, judecând după numărul cheilor dispărute din showroom. Infractorii nu au ţinut cont de tipul modelelor, alegând la întâmplare SUV-uri, sedanuri sau camionete. Din fericire pentru dealer, hoţii nu au putut pleca decât cu 12 maşini, fiind mai puţini numeroşi decât prada.

Potrivit dealerului american, valoarea exemplarelor furate însumează peste 260.000 de euro. Poliţia locală susţine că a dat în urmărire vehiculele şi că înregistrarea lor legală va fi imposibilă.

După un scurt inventar, poliţia a descoperit că din parcare lipseau un Pathfinder, un Frontier, două unităţi Rogue, cinci Titan şi trei Altima.

via | carscoop

Comentarii (6)

  • Fast and Furios? Mai degraba "Gone in 60 seconds" :)) mi se pare incredibil cum au putut sa fure 12 masini cat casa fara sa alerteze pe nimeni... e vina dealerului ca n-a avut paza pusa la punct
    8 0
  • agoox
    s-a scos politia daca aia nu pot inmatricula masinile. unica posibilitate este sa le predea, ca nu mai au ce face cu ele :)
    4 3
  • @agoox
    n-ai auzit de retele care demonteaza masini si le vand ca piese de schimb?
    8 0
  • asigurari
    daca nu a avut sisteme de siguranta sanatoase se trezeste ca nici macar asigurarile nu il despagubesc
    5 0
  • zarnesteanu
    Daca nu se vand
    Atunci sa le "fure". Banu' sa iasa. Daca nu de la client, atunci de la compania de asigurari. Companie care la randul ei tot pe noi o sa ne arda cu rate crescute la urmatoarea reinoire a contractului.
    1 0
  • la noi
    daca era la noi, se inmatriculau in BULGARIA si gata neica, jumatate vandute la turci si cocalari cu telefon la ureche 12/24 si restul in ungaria la harton miclos.Da le duc ei in mexic sau la ceva negri si le desfac pe bucati si le vand :) oriucum nu ies in paguba :)
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru