Teaserul care anunţă conceptul viitorului Nissan Pathfinder

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 20.12.2011
Nissan a publicat astăzi teaserul care anunţă conceptul viitorului Pathfinder, programat să debuteze la Salonul de la Detroit. Prototipul promite un design mai atrăgător fără a altera capacităţile în off-road.

Aşa cum vă anunţam la sfârşitul săptămânii trecute, Nissan va expune la Detroit conceptul viitorului Pathfinder. Pentru a pregăti publicul înainte de marea deschidere, japonezii au publicat şi un teaser, care lasă să se întrevadă silueta SUV-ului.

Potrivit oficialilor Nissan, conceptul preia ideea care a consacrat SUV-ul tradiţional şi o împachetează într-o caroserie aerodinamică şi atrăgătoare. Platforma va fi una nouă şi ar putea da naştere altor modele pe viitor.

În comunicatul de presă, Nissan se referă la conceptul programat să debuteze la Detroit ca la un model cu şapte locuri, capabil să îşi folosească din plin capacităţile 4x4. Asta înseamnă că japonezii nu vor abandona ideea unui vehicul ce poate aborda orice tip de teren.

Judecând după teaserul publicat de constructorul asiatic, SUV-ul concept va folosi o linie fluidă pentru a uni pasajele roţilor. Pe acoperiş vor fi fixate bare de amarare, însă misterul învăluie profilul părţii posterioare.

Conceptul pregătit pentru Detroit va da naştere unei noi generaţii Pathfinder, programată să îşi facă apariţia pe piaţă în toamna lui 2012. 

via | autoblog

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru