Nissan aduce la Detroit conceptul viitorului Pathfinder

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 16.12.2011
Nissan va expune în cadrul Salonului Auto de la Detroit conceptul care anticipează viitoarea generaţie Pathfinder, programată să ajungă pe piaţă în versiune finală în toamna lui 2012.

Nissan datorează o mare parte din succesul său internaţional şi pieţei din SUA, ceea ce face absolut normal interesul japonezilor pentru cel mai mare salon auto american al începutului de an, cel de la Detroit. Nissan va expune la NAIAS conceptul viitorului Pathfinder, SUV-ul care a făcut istorie în gama niponilor şi se bucură de cel mai longeviv nume în cronologia constructorului din Ţara Soarelui Răsare.

Drumul către noua generaţie Pathfinder va fi deschis aşadar la Detroit de noul concept, creat de Nissan doar pentru a intui noul stil şi noile linii de design ale maşinii de serie. Oficialii japonezi promit un urmaş cu o atitudine proaspătă şi calităţi în off-road, mediul în care s-au consacrat. Debutul versiunii de serie pe piaţa mondială va avea loc în toamna anului viitor, după prezentarea sa în cadrul unui salon european sau japonez.

Alături de conceptul viitorului Pathfinder, Nissan va expune la Detroit şi un vehicul utilitar cu propulsie electrică, ce poate fi folosit de către familişti sau de către micii întreprinzători, un fel de rival pentru fratele de alianţă Renault Kangoo.

Nu va lipsi nici conceptul NV Food Truck, un van care va oferi pe parcursul salonului mâncare şi băutură jurnaliştilor şi vizitatorilor prezenţi.

via | motorward

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru