Nissan a anunţat preţurile lui Navara şi Pathfinder facelift în România

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 25.05.2010
Nissan Pathfinder facelift şi Navara facelift sunt disponibile în România de la 34.650 respectiv 29.570 de euro cu toate taxele incluse.

Nissan Navara facelift pleacă de la 29.570 de euro în România, în timp ce Pathfinder facelift are un preţ de pornire de 34.650 de euro cu toate taxele incluse. Cele două modele au debutat în acest an la Salonul Auto de la Geneva şi au suferit o serie de modificări importante la nivel mecanic, estetica fiind trecută în planul doi. Japonezii au redesenat grila faţă şi jantele, au înlocuit stopurile şi au retuşat spoilerul posterior. Gama de culori a fost îmbunătăţită, iar interiorul a primit un plus de confort şi un echipament standard îmbunătăţit.

CLICK AICI PENTRU A VEDEA LISTA COMPLETĂ DE PREŢURI ŞI DOTĂRI A LUI NISSAN NAVARA

Principala noutate a celor două game este reprezentată de noul motor diesel V6 de 3.0 litri. Unitatea este deja disponibilă în gama Infiniti şi oferă 238 CP şi un cuplu motor maxim de 550 Nm. Cu toate acestea, gama de motorizări va include în continuare şi unitatea dCi de 2.5 litri cu patru cilindri, care s-a remarcat atât pentru puterea dezvoltată, cât şi pentru consumul redus de carburant.

Propulsorul respectiv livrează 190 CP şi 450 Nm, în timp ce are un consum de carburant de 8.4 litri la suta de kilometri şi emite 224 grame de CO2 per kilometru. Vibraţiile acestui propulsor au fost reduse, iar accelerarea este acum mai fluentă.

CLICK AICI PENTRU A VEDEA LISTA COMPLETĂ DE PREŢURI ŞI DOTĂRI PENTRU NISSAN PATHFINDER

Sistemul Cruise Control incorporează acum şi o funcţie de limitare a vitezei maxime. Ambele modele beneficiază de sistemul ESP+ opţional, iar printre echipamentele introduse putem enumera şi sistemul Nissan Connect Premium, reprezentat de un harddisk de 40 GB (9.3 dintre aceştia fiind disponibili pentru stocarea de fişiere audio) şi echipat cu comenzi vocale pentru confortul şoferului. Pe lângă sistemul GPS de ultimă generaţie cu touchscreen, acesta poate să redea şi filme de pe DVD-uri, cu condiţia ca modelul să staţioneze şi să aibă frâna de parcare aplicată.

Via | Nissan

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru