Noi detalii despre Opel Frontera: preț de pornire de 24.000 de euro

de Tiberiu Safta
Marti, 14.05.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Au apărut noi detalii despre noua generație Opel Frontera. SUV-ul german este disponibil într-o versiune hibridă și electrică, iar prețul de pornire este de 24.000 de euro.

În cadrul unui eveniment susținut la Istanbul, noua generație Opel Frontera a fost prezentată public, la o lună după ce au fost publicate imaginile oficiale cu noul model. Cu această ocazie, au fost dezvăluite detaliile tehnice importante, precum și prețurile noului model, care este acum disponibil în Germania.

Astfel, noul Opel Frontera va fi oferit în două versiuni: hibrid și electric. Versiunea hibridă primește un motor pe benzină de 1.2 litri turbo, de 100 de cai putere care funcționează alături de un motor electric de 28 de cai putere. Propulsorul este cuplat la o cutie automată cu 6 trepte, cu dublu ambreiaj și care este la rândul său electrificată datorită unui sistem de 48 de volți. Pe piața din Germania, această versiune pleacă de la 24.000 de euro.

Opel va lansa o a doua versiune hibridă, cu același motor de 1.2 litri, dar care va avea 136 de cai putere.

Despre versiunea electrică, Opel nu a dezvăluit informații cu privire la puterea propulsorului.

În schimb, aflăm că va avea o autonomie de 300 de kilometri în regim WLTP. Această versiune pleacă de la 29.000 de euro în Germania.

În viitor, va exista și o versiune cu autonomie extinsă până la 400 de kilometri. Deocamdată, nu avem detalii despre capacitatea bateriei și despre timpii de încărcare.

Pentru început, noul Opel Frontera va fi oferit în două linii de echipare: Frontera și GS. Noul model vine dotat cu faruri LED integrate în masca frontală Opel Vizor, precum și cu două ecrane de 10 inch pentru instrumentarul digital și sistemul multimedia. Portbagajul noului Frontera are o capacitate de 450 de litri cu bancheta în poziție normală, respectiv de 1600 de litri cu bancheta rabatată.

Opțional, sunt disponibile bare pe plafon, dar și un cort care poate fi montat pe plafon și care include și o scară. Pe plafon, noul Opel Frontera poate transporta obiecte cu o greutate maximă de 240 de kilograme. În viitor, Opel Frontera va fi disponibil și într-o versiune cu 7 locuri.

via Opel

Comentarii (5)

  • Sigur e vorba de Frontera si nu de vreo Corsa?
    24k pentru un SUV hibrid e aproape incredibil. La fel cum e si 29k varianta electrica chiar daca are doar 300km autonomie. BYD Dolphin (cam cat un Sandero) are 250 autonomie si costa 28k.
    6 2
  • Mie nu mi e clar cati CP are in total varianta hibrid dar oricum mi se pare irelevant pentru ca daca pui 7!!! oameni in carutza asta n are cum sa plece de pe loc cu 100 sau 100 si ceva de caluti lesinati :))
    5 13
  • AltăMărie
    Același Citroen C3 Aircross cu altă pălărie.
    6 1
  • Cat de necunoscator in domeniu sa fii ca sa cumperi ceva de la stelantis?!
    1 4
  • Hai ca m-am lamurit din alta parte.
    Nu e hybrid ci mild-hibrid.
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru