Noi informații despre viitoarea generație Opel Insignia: ar putea fi disponibilă și în versiune pur electrică

de Alexandru Monenciu
Marti, 18.01.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Potrivit celor mai recente informații, viitoarea generație Opel Insignia ar putea debuta în 2024. Gama de motorizări va include chiar și o versiune pur electrică, denumită cel mai probabil Insignia-e.

A treia generație Opel Insignia ar urma să debuteze în 2024. Zvonurile privind noul model al producătorului din Russelsheim sunt oarecum contradictorii: britanicii de la AutoExpress susțineau în urmă cu ceva timp că noul Insignia va fi de fapt un SUV de dimensiuni mari, iar cei de la Auto Bild spun acum că acesta va fi oferit în continuare atât în variantă sedan cât și break (Sports Tourer).

Cele mai proaspete informații apărute în presă vorbesc, însă, despre gama de motorizări a viitoarei Insignia.

Clienții vor avea de ales între propulsoare pe benzină și diesel, alăturate unui sistem micro-hibrid la 48V, dar vor putea opta și pentru un sistem de propulsie plug-in hybrid, disponibil în versiuni de 225 și 360 CP.

Potrivit celor de la Autoblog.it, platforma modulară STLA le va permite celor de la Opel să ofere noul Insignia și într-o versiune pur electrică. Denumită Insignia-e (după modelul lui Mokka-e, Corsa-e, Combo-e Life și așa mai departe), aceasta va fi disponibilă în versiuni de 143 și 340 CP.

În ceea ce privește bateria, clienții vor avea la dispoziție două variante: cea de 60 kWh, cu autonomie de 400 kilometri, și una de 100 kWh pentru o autonomie de până la 800 de kilometri.

via Autoblog.it

Comentarii (1)

  • netam-nissan
    Bancul zilei: Cred că dl inexorabil abia aștepta Insignia cu ștecher.
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru