Surse neoficiale: Viitorul Opel Insignia va fi un SUV de dimensiuni mari

de Alexandru Monenciu
Luni, 03.01.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Potrivit publicației britanice AutoExpress, viitorul Opel Insignia se va transforma într-un SUV de dimensiuni mari. Acesta ar putea fi oferit chiar și într-o versiune pur electrică.

A doua generație Opel Insignia a debutat în 2017 și, în urmă cu doi ani, a primit un facelift. Asta înseamnă că o nouă iterație Insignia ar putea fi prezentată în 2024, iar britanicii de la AutoExpress susțin că vom face cunoștință cu o mașină complet nouă.

Mai exact, Opel Insignia va fi transformat într-un SUV de dimensiuni mari. Spațiul din habitaclu va fi extins, garda la sol va fi mai ridicată, iar portbagajul va avea un volum de încărcare generos, susține aceeași sursă.

Noul Insignia ar putea fi dezvoltat pe arhitectura eVMP, adică o versiune îmbunătățită a actualei EMP2. În consecință, ar urma să fie oferit chiar și într-o versiune pur electrică.

Nu vor lipsi motorizările termice care, mai mult ca sigur, vor intra în componența unui sistem plug-in hybrid.

via AutoExpress

Comentarii (7)

  • Edikkk
    Când Giga fabrica de la Berlin va începe să producă maşini electrice Tesla... Nu ştiu ce vor face Opel cu maşina ei termică...
    5 31
  • inexorabil
    Să-mi fie cu iertare, Electrikkk, dar febleţea ta mi se pare rahat cu perje:

    https://www.youtube.com/watch?v=QRYMrS_WuFw

    Ca să rezum întru duhul esenţialului: risipă, artificialitate, eco-emfază şi mult zgomot pentru nimic…Nu-i de mirare, aşadar, că birocraţia din Germania se lasă greu impresionată.
    16 5
  • Mafanikk
    La multi anii edicaa... tata când te oi învață minte sa nu ți mai dai cu Tesla n.... ,Pai povestea cu Tesla e un fel de Caritas taica...
    Îți explic eu ce o sa facă. Kw la statia de încărcare rapidă este 2.5 lei. Înmulțește matale cu consumul in kw al teslei și vei vedea că,... Daa dieselul e mai economic. Și mai ecologic. Am văzut niște Tesla model 3 de sărbători și asamblarea nu mi inspira încredere. Parca ar fi asamblata de niste dorei din aplecatii din deal .
    14 4
  • inexorabil
    On topping: iarăşi “SUV” ?! UUV toată ziua, tati.

    Acum voi încerca o parafrază. Îmi mărturisea cineva odată: “Cu cât cunosc mai bine oamenii, cu atât iubesc mai mult animalele”. În context, eu decretez: cu cât răsar mai multe “SUV”-uri, cu atât mă îndrăgostesc mai intens de…sedanuri/coupé-uri.

    În rest, vorba lui Kiro: R.I.P. Opel :(
    15 4
  • Edikkk
    Maşina o să fie un 7 seater, cum este la modă acum
    5 5
  • Moldovean
    Păi, dacă la încărcare rapidă e 2,5 lei kwh*, cu o baterie mare de 82 kwh ca la Tesla Model 3, un ”plin” te costă 205 lei. La diesel plinul mă costă în jur de 300 de lei (ce să faci, am rezervor de 52 litri).

    Daaaar, cu cei 52 litri fac vreo 700 km fugărind mașina și vreo 1000 mergând băbește, ceea ce Tesla nu poate nici cu cea mai mare baterie de 82 kwh.

    Ca să nu mai zic că eu alimentez în 5 minute, pe când Tesla cu toată superîncărcarea tot stă 20-25 minute pe puțin. Și dacă vrei să îi dai cu 130 km/h pe autostradă constant, clar nu mai ai autonomia aia măricică pe care o clamează. Deci mai pierzi și o grămadă de timp pe drum.

    Iar la celelalte mașini electrice încărcarea durează mult mai mult.

    *pe mine m-a anunțat distribuitorul că de la 1 ianuarie voi plăti acasă 1.48 lei față de 0.80 până acum cel puțin până la 31 martie 2022, deci pot crește prețurile și la încărcare rapidă.
    9 1
  • Cred ca nu putea exista o lovitura de maciuca mai naucitoare pentru electrificati decat explozia preturilor la curent. Si asta culmea!: tot din cauza cretinismelor UE. E hilar ce se intampla. Ca de fiecare data, lucrurile fortzate in ciuda realitatii si a fizicii NU functioneaza. Dar cui ii pasa de detalii de-astea minore, nu? :))

    https://spotmedia.ro/stiri/opinii-si-analize/anul-marii-neghiobii
    7 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru