Nou teaser cu Mazda CX-60 în vopsea reflectorizantă

de Tiberiu Safta
Miercuri, 02.03.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mazda a publicat o nouă imagine teaser cu viitorul SUV CX-60, de data aceasta surprins într-o vopsea albă, reflectorizantă. Noul SUV va fi primul model PHEV din istoria mărcii și va fi prezentat în 8 martie.

După ce ne-a oferit mai multe imagini cu exteriorul și interiorul viitorului CX-60, Mazda a publicat acum un nou teaser cu primul model hibrid cu încărcare la priză al constructorului nipon. În imagine se poate vedea silueta noului CX-60 și se poate observa că mașina este vopsită într-o culoare albă, reflectorizantă.

Deși nu au fost oferite detalii noi cu privire la dotări, se pare că vopseaua reflectorizantă a lui CX-60 va avea un rol de răcire și de menținerea unei temperaturi constante în habitaclu, mai ales pe timpul verii. Cu ajutorul acestei vopsele, aerul condiționat nu va fi atât de solicitat în a menține o temperatură mai mică în habitaclu, iar asta duce la emisii mai mici.

Noul Mazda CX-60 va debuta în Europa în 8 martie. Modelul va fi primul din istoria mărcii dotat cu un propulsor hibrid cu încărcare la priză. Un motor pe benzină, de 2.5 litri va fi cuplat la un motor electric, iar împreună vor dezvolta 300 de cai putere. Pe lângă asta, CX-60 va avea și propulsie spate, față de actualele SUV-uri ale mărcii, cu propulsie față.

Mazda va mai lansa, în viitorul apropiat, mai multe astfel de SUV-uri pentru piețele din Europa și din SUA. Modelul CX-60 va fi urmat de SUV-urile mai mari CX-70, CX-80 și CX-90. Cu ajutorul acestor modele noi, Mazda dorește să concureze și în segmentul premium, împotriva unor mărci consacrate ca BMW, Audi și Mercedes-Benz.

via Mazda

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru