Nou teaser cu viitorul concept Infiniti: Prototype 10 va fi dezvăluit pe 23 august la Pebble Beach

de Paul Cosma
Vineri, 17.08.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Infiniti a publicat o nouă imagine teaser cu prototipul ce va fi dezvăluit în curând la Concursul de Eleganță de la Pebble Beach. Prezentarea va avea loc pe data de 23 august.

Infiniti continuă seria teaserelor pentru viitorul său prototip ce va fi prezentat în mai puțin de o săptămână. După imaginile de acum câteva zile, constructorul ne oferă acum un nou teaser cu designul exterior al conceptului denumit Prototype 10, ce va fi dezvăluit pe 23 august.

Proiectul Infiniti a fost dezvoltat cu ajutorul echipelor de design din Japonia, Marea Britanie și Statele Unite, iar Karim Habib a fost cel care a coordonat întreaga activitate.

În 2017, Infiniti a prezentat Prototype 9 în cadrul Concursului de Eleganță de la Pebble Beach. Japonezii au mizat atunci pe un concept cu linii retro inspirate de mașinile de competiție din anii '40. Prototype 9 folosea un motor electric de 148 de cai putere și un set de baterii cu o capacitate de 30 kWh. Cel mai probabil, noul concept va miza pe un sistem de propulsie asemănător, însă detaliile sunt ținute "sub cheie" de oficialii Infiniti.

La începutul anului, Infiniti a anunțat că toate modelele lansate după 2021 vor fi electrice sau echipate cu range-extender.

Via Infiniti

 

 

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru