Noua generație Audi A3 va fi prezentată în luna martie: modelul preia elemente de design de la A1

de Daniel Popescu
Marti, 24.09.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Audi testează în prezent prototipul noii generații A3, care va prelua o serie de elemente de design de la A1 și va fi prezentată oficial în luna martie la Salonul Auto de la Geneva.

Audi efectuează în prezent o serie de teste cu un prototip al noii generații A3, iar în mod surprinzător constructorul german a renunțat la aproape orice formă de camuflaj. Prin urmare, detaliile de design ale prototipului au fost ușor de remarcat de fotografi.

Aceștia susțin că noul A3 va prelua practic o serie de elemente de design de la "fratele" său mai mic A1, printre care se numără forma grilei și a stopurilor.

Testele au surprins versiunea hatchback, însă A3 va fi oferit și într-o variantă sedan în special pentru clienții din China și Statele Unite, acolo unde acest tip de caroserie este mai populară. În schimb, conform unui anunț anterior, Audi va renunța la versiunea cu 3 uși și la cea cabrio ca urmare a vânzărilor sub așteptări.

Potrivit unor informații anterioare, noua generație A3 va prelua la interior o serie de elemente de pe SUV-ul Q3, printre care se numără instrumentarul de bord digital de 10.25 inch sau 12.3 inch și sistemul de infotainment cu ecran de 8.8 inch sau 10.1 inch.

De asemenea, gama de motorizări va include și versiuni micro-hibrid și plug-in hybrid, în condițiile în care actualul A3 nu mai este disponibil în varianta PHEV din cauza nerespectării testelor de emisii WLTP.

Deși anterior se vehicula că va fi lansată în această toamnă, noua generație Audi A3 va fi prezentată abia în luna martie, cu ocazia Salonului Auto de la Geneva.

Via L'Automobile Magazine

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru