Noua generație Audi A7: un model la scara 1:43 trădează designul preluat de la conceptul Prologue

de Daniel Popescu
Miercuri, 04.10.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Audi a publicat pe site-ul oficial un model la scara 1:43 a noii generații pentru A7 Sportback, iar imaginea indică faptul că aceasta va prelua elemente de design de la conceptul Prologue.

Audi A7 Sportback a fost lansat în 2010 și a primit ulterior un facelift, iar în prezent constructorul de la Ingolstadt lucrează la următoarea generație.

Nu există încă informații despre posibila perioadă a lansării, însă Audi a "scăpat" pe propriul său magazin online de pe site-ul oficial două fotografii cu viitoarea generație, în versiune cu carosie albă și, respectv, neagră.

Potrivit descrierii oficiale, cele două imagini sunt copii la scara 1:43 pentru noua generație Audi A7 Sportback, iar acestea arată modelul din același unghi. Putem astfel să ne facem o idee despre partea frontală și partea laterală, iar prima reacție este că germanii au preluat o serie de elemente de la conceptul Audi Prologie prezentat la Salonul Auto de la Los Angeles din 2014. Astfel, liniile generale de design sunt mai drepte, în timp ce grila hexagonală este acum mai pronunțată.

De altfel, oficialii Audi au precizat anterior că intenția este ca designul noii generație A7 să fie unul mai apropiat de cel al noului Audi A8 și mai puțin apropiat de cel al lui Audi A6, cu care împarte practic partea mecanică.

Noua generație Audi A7 va utiliza platforma MLB din cadrul Grupului Volkswagen și va beneficia de versiunile S7 și RS 7.

Oficalii germani au relatat deja că noul Audi RS 7 va prelua sistemul de propulsie disponibil pe Porsche Panamera Turbo. Astfel, va exista o versiune tradițională cu motor twin-turbo V8 de 4.0 litri capabil să genereze 650 de cai putere, iar același motor va fi utilizat și în cazul versiunii hibride, urmând să fie acompaniat de un motor electric de 100 kW (136 CP). Sistemul, similar cu cel disponibil pe Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid, va genera în total circa 700 de cai putere și un cuplu estimat la aproximativ 815 Nm.

Via Audi, Motor Authority, Autoblog

Comentarii (2)

  • designul preluat de la Prologue....

    pe naiba...
    8 0
  • Aud că ar putea să apară un conflict intern VW-Skoda, din cauza concurenței. Păi, tot așa am putea asista la un meci de box Porsche - Audi (da' nu vedi). Seat să ia aminte și să stea cuminte!
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru