Noua generație Land Rover Defender va fi prezentată în toamna acestui an: livrările demarează în 2020

de Cornel Șocariciu
Marti, 23.04.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Unul dintre oficialii Land Rover a confirmat că noua generație Defender va fi prezentată în toamna acestui an. Pentru moment, reprezentanții constructorului britanic nu au decis dacă modelul va fi expus în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt sau dacă vor organiza un eveniment separat.

Land Rover pregătește o nouă generație Defender. Modelul dezvoltat de constructorul britanic va miza în continuare pe un design cu linii clasice, însă Land Rover spune că vom vedea și elemente rotunjite gata să impresioneze publicul tânăr.

Tim Krieger, șeful departamentului de comunicare din cadrul Jaguar Land Rover, a declarat într-un interviu recent că noua generație Defender va fi prezentată "în apropierea lunii septembrie". De asemenea, oficialul producătorului britanic spune că primele livrări vor începe în prima parte a anului 2020.

"Încă nu am decis dacă îl vom prezenta în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt (n.r.

12 - 22 septembrie) sau dacă pregătim un eveniment separat", a completat Tim Krieger.

Până în acest moment, Land Rover a publicat o serie de imagini realizate în timpul testelor cu noul Defender. La finalul anului trecut, modelul a fost evaluat în SUA la temperaturi cuprinse între 5 și 50 de grade Celsius și la atitudini de până la 4.000 de metri.

În trecut, oficialii Land Rover au declarat că noua generație Defender trebuie să ajungă la 100.000 de unități vândute pe an, în condițiile în care vechiul model abia trecea de 20.000 de exemplare comercializate într-un an.

Via | CarAdvice

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru