Noua generație Mercedes-Benz GLA va fi prezentată în 11 decembrie: SUV-ul va prelua motorizările lui GLB

de Daniel Popescu
Vineri, 22.11.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes-Benz a confirmat că noua generație a SUV-ului GLA va fi prezentată în 11 decembrie la Stuttgart. Modelul va prelua numeroase elemente, inclusiv gama de motorizări, de la "fratele" mai mare GLB.

Presa internațională speculează de mai mult timp că noua generație Mercedes-Benz GLA va fi prezentată până la sfârșitul acestui an, iar constructorul german a conformat acum informațiile.

Astfel, noul GLA va fi prezentat publicului în 11 decembrie la sediul central de la Stuttgart, iar evenimentul este programat să înceapă la ora 15:00. Singurul detaliu oficial suplimentar este că premiera mondială va fi una "complet digitală".

Totuși, există deja numeroase informații cu privire la ceea ce va avea de oferit noul GLA. Chiar dacă lungimea va scădea cu 20 mm, ampatamentul va crește cu circa 30 mm, în timp ce pasagerii din spate vor avea mai mult spațiu datorită creșterii înălțimii cu 100 mm.

La interior, germanii vor implementa instrumentarul de bord digital și ecranul central de la Clasa A și GLB, în timp ce gama de motorizări va fi preluată de la GLB.

Astfel, Mercedes-Benz GLA va putea fi achiziționat cu motor pe benzină de 1.33 litri sau 2.0 litri cu cu puteri cuprinse între 163 CP și 224 CP, în timp ce fanii diesel vor avea la dispoziție unitatea de 2.0 litri disponibilă în variante de 150 CP și 190 CP.

Ulterior, noul GLA va putea fi cumpărat și într-o versiune plug-in hybrid de 218 cai putere și cu autonomie electrică de până la 69 de kilometri, similară cu cea existentă deja pe noua generație Clasa A.

Via Motor1, Mercedes-Benz

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru