Noua generație Volkswagen Touareg vine în toamnă: va avea versiune plug-in hybrid și interior premium

de Daniel Popescu
Joi, 24.08.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Volkswagen a confirmat că noua generație Touareg va fi dezvăluită spre finalul anului. SUV-ul german va avea un interior premium și o versiune plug-in hybrid.

Dezvăluirea noului Volkswagen T-Roc a reprezentat o ocazie pentru ca oficialii constructorului german să ofere câteva informații și despre alte lansări pregătite pentru perioada următoare.

Astfel, directorul de brand Herbert Diess a dezvăluit că noua generație a lui Volkswagen Touareg va fi prezentată oficial în toamna acestui an, în timp ce producția va începe în noiembrie. Chiar dacă Salonul Auto de la Frankfurt va începe peste numai trei săptămâni, este posibil ca noul Touareg să aibă parte de o lansare în cadrul unui alt eveniment, așa cum s-a întâmplat, de exemplu, și în cazul noului Polo.

Potrivit unor fotografii spion apărute anterior în presa internațională, noul Touareg va prelua elemente de design de la "frații" săi Tiguan și Atlas, iar una dintre noutăți va fi că blocurile optice LED se vor întrepătrunde cu grila.

De asemenea, se anticipează că interiorul va avea un aspect premium prin utilizarea unor materiale de calitate mai bună, dar și prin introducerea unui sistem de infotainment mai mare.

In plus, noul Touareg va fi disponibil și într-o versiune plug-in hybrid, pe lângă oferta de motoare tradiționale diesel și pe benzină, iar toate versiunile vor avea tracțiune integrală.

Via Autocar

Comentarii (2)

  • kjwefb
    trebuie a se intelege ca vw nu este premium. si punct. e doar marketing si atat. in rest mediocru...
    5 5
  • @kjwefb
    nu ti-a spus articolul ca e premimum, ti-a spus ca vor fi doar materiale mai bune care vor da un aspect de premimum. Premimum inseamna un cumul de mai multe lucruri: tren de rulare, insonorizare, grup motopropulsor, diverse tehnologii noi, nu numai finisajele interioare. Aici se mizeaza doar pe calitatea materialelor care a fost imbunatatita. Eu sunt chiar aniti VW, dar hai sa nu fim idioti cu comentarii aiurea.
    5 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru