Noua Hyundai Santa Fe: detaliile tehnice, inclusiv motorizările, dezvăluite în 10 august

de Alexandru Monenciu
Marti, 08.08.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul asiatic a anunțat că debutul, digital ce-i drept, al noii generații Santa Fe este programat pentru data de 10 august. Tot atunci vom afla și detaliile tehnice, inclusiv motorizările SUV-ului.

La jumătatea lunii iulie, Hyundai a publicat primele imagini cu noua generație Santa Fe. Am putut vedea un nou limbaj de design, dimensiuni modificate și un habitaclu cu ecran curbat pentru instrumentarul digital și sistemul multimedia.

Acum, Hyundai anunță că Santa Fe va debuta pe deplin în data de 10 august. Cu această ocazie vom afla și o serie de informații tehnice, inclusiv motorizările SUV-ul asiatic.

În prezent, Hyundai Santa Fe este oferit cu propulsoare convenționale, de 2.5 litri, dar și în versiuni hibride și plug-in hybrid.

Potrivit zvonurilor, noua generație va oferi, la rândul ei, o gamă diversificată de motorizări, inclusiv versiune plug-in hybrid. Teoria este susținută de prototipurile surprinse în teste și echipate cu port de încărcare.

Sunt șanse mari ca Hyundai să nu dezvăluie încă prețul noii generații Santa Fe. Pe acesta îl vom afla ceva mai târziu, mai aproape de lansarea pe piață.

via Motor1

Comentarii (2)

  • Mai bine îţi cumperi Rivian.
    1 17
  • @Mike vreau sa imi cumpar si eu acum Rivian in Romania, cum fac? Vreau sa fac si un test drive ca sa ma asigur ca e ok masina.
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru