Noua Mazda CX-90: cineva s-a gândit deja la un pachet de tuning

de Alexandru Monenciu
Miercuri, 08.02.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Un artist digital a desenat deja un pachet de tuning pentru noua Mazda CX-90. SUV-ul, destinat pieței din Statele Unite ale Americii, a debutat în urmă cu o săptămână.

La începutul acestei luni, constructorul japonez de automobile a publicat primele imagini și informații despre noul CX-90, un SUV de mari dimensiuni, gândit special pentru piața din Statele Unite ale Americii.

Gama de motorizări este compusă din două versiuni: una plug-in hybrid, cu 323 de cai putere, și una mild-hybrid cu 340 de cai putere. Aceasta din urmă oferă un motor de 3.3 litri, pe benzină, cel mai puternic agregat (de serie) produs vreodată de Mazda.

Având în vedere că de-abia a debutat, mai durează puțin până când noua Mazda CX-90 ajunge pe mână tunerilor consacrați. Până atunci, însă, un artist digital și-a imaginat deja cum ar arăta SUV-ul nipon cu o serie de componente aftermarket.

Garda la sol a fost coborâtă, au apărut o serie de elemente vopsite în negru, dar și două seturi de jante. Trebuie să recunoaștem că proiectul nu arată deloc rău.

Rămâne de văzut ce companie de tuning cunoscută își va pune prima semnătura pe cel mai nou SUV al niponilor.

via Carscoops

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru