Noul Abarth Pulse, primul crossover de performanță al mărcii. Disponibil doar în Brazilia

de Tiberiu Safta
Vineri, 18.03.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Abarth a lansat primul său crossover de performanță din istorie, numit Pulse. Mașina este bazată pe modelul Fiat Pulse și este disponibilă exclusiv în Brazilia.

Abarth a publicat primele imagini cu noul model de performanță Pulse, primul crossover din istoria mărcii. Noul model este o versiune mai performantă a lui Fiat Pulse, vândut exclusiv în America de Sud. De altfel, noul membru al familiei Abarth va fi comercializat doar în Brazilia.

La exterior avem o grilă nouă, mai mare și cu un design agresiv. Bara din față a primit două prize de aer montate lateral, iar spoilerul față vopsit în roșu completează înfățișarea sportivă și dinamică a lui Pulse. În partea din spate se poate vedea un difuzor, acolo unde este montată și evacuarea dublă.

Vopseaua albă este completată elegant de accentele roșii de pe carcasele oglinzilor exterioare, bara față și părțile laterale, dar și de acoperișul vopsit în negru, din care rezultă o vopsea two-tone.

Din păcate, Abarth nu a oferit nicio informație cu privire la motorizări. La bază, Fiat Pulse, modelul pe care se bazează versiunea de performanță, dispune de un motor de 1.3 litri, aspirat natural și care dezvoltă 106 cai putere.

Un propulsor mai puternic, de 1.0 litri, turbo și care dezvoltă 128 de cai putere este disponibil.

Evident, modelul Abarth va avea un motor mult mai puternic. Noul Abarth Pulse va fi disponibil numai în Brazilia.

via Motor1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru