Noul Bugatti Chiron L'Ebe: ediție finală, replicată în doar 3 exemplare

de Alexandru Monenciu
Luni, 20.06.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul francez de automobile anunță o ediția finală pentru hypercar-ul Chiron. Denumită Chiron L'Ebe, după primul copil al lui Ettore Bugatti, aceasta va fi replicată în doar 3 exemplare.

L'Ebe Bugatti a fost primul copil al lui Ettore Bugatti, fiind foarte apropiată de tatăl ei. Tocmai de aceea, Bugatti îi aduce acum un omagiu și prezintă o ediție finală pentru hypercar-ul Chiron, denumită Chiron L'Ebe.

Producția va fi limitată la doar 3 exemplare, acestea fiind ultimele unități Chiron vândute în Europa. Două au fost deja livrate, iar al treilea este încă asamblat manual la uzina din Molsheim, urmând să ajungă la viitorul proprietar până la sfârșitul lunii iunie.

Ediția finală Chiron L'Ebe integrează mai multe elemente de inspirație Art Deco. Fibra de carbon, albastră, expusă este scoasă în evidență de accente aurii. Aceeași culoare poate fi întâlnită și la nivelul jantelor.

Logo-ul L'Ebe este brodat pe tetierele scaunelor, iar pe fețele portierelor stau la loc de cinste cele mai emblematice modele Bugatti. Aceleași detalii aurii pot fi regăsite și la interior, alături de fibra de carbon expusă.

Bugatti Chiron a debutat în 2016, ca succesor al lui Veyron.

Motorul W16, quad-turbo, de 8.0 litri a fost păstrat, dar puterea a crescut la 1.500 de cai putere.

via Bugatti

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru