Noul Ferrari BR20 este un model unicat inspirat de coupe-urile anilor '50 - '60

de Alexandru Monenciu
Joi, 11.11.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Italienii de la Ferrari prezintă oficial noul BR20. Comandat de un client misterios, modelul unicat este bazat pe GTC4Lusso, iar designul este inspirat de coupe-urile anilor '50 - '60.

De-a lungul anilor, Ferrari a dezvoltat o serie de modele unicat pentru clienți care au rămas, de cele mai multe ori, necunoscuți. Cel mai recent este denumit BR20 și, pentru a-l crea, producătorul din Maranello s-a inspirat de coupe-urile anilor '50 - '60, cum ar fi 410 Super America și 500 Superfast.

Ferrari BR20 este bazat pe GTC4Lusso și propune un design exterior unic. Spatele a fost complet redesenat, astfel că mașina este cu 76 de milimetri mai lungă decât un GTC4Lusso. Au urmat apoi plafonul, farurile, grila și jantele cu diametrul de 20 de inch și finisaj special.

Clientul a dorit un interior cu aer retro, de aici pielea maro Heritage Testa di Moro care îmbracă scaunele. Pentru contrast, italienii au folosit cusături argintii. Bancheta a fost eliminată, iar în locul ei regăsim un spațiu pentru bagaje cu podea din lemn de stejar.

Ferrari nu a oferit detalii tehnice, dar fiind bazat pe GTC4Lusso, noul BR20 ascunde sub capotă un motor V12, aspirat natural.

În cazul modelului de serie, unitatea dezvoltă 690 de cai putere și 697 Nm, suficient pentru a atinge 100 de km/h în 3.4 secunde.

via Ferrari

Comentarii (2)

  • Mircea Badea
    asta nu e un FF? nu-mi place..
    1 6
  • Flu flu
    SUPERB!!!
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru