Noul Ford Bronco, transformat în mașină de intervenții pentru pompieri

de Tiberiu Safta
Joi, 29.06.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ford a transformat un exemplar al modelului său de teren Bronco într-o mașină specială pentru pompieri. Exemplarul va fi donat unui parc național din Statele Unite.

Constructorul american a dezvăluit un exemplar special al lui Bronco, creat special pentru a servi ca mașină de intervenții pentru pompieri în zone greu accesibile. Noul exemplar este rezultatul unei colaborări dintre Ovalul Albastru și Darley, o companie producătoare de vehicule de intervenție pentru pompieri, iar acesta va fi donat unui parc național din Statele Unite.

Față de un Bronco obișnuit, acest exemplar creat pentru pompieri primește o serie de modificări. Printre acestea se numără o suspensie înălțată, anvelope de teren cu diametru de 35 de inch și un troliu. De asemenea, vehiculul de intervenție mai vine echipat și cu sisteme avansate de comunicație, precum și cu un sistem care recepționează semnalele video ale dronelor.

Exemplarul unicat va fi donat către Monumentul Național Bandelier, un parc de 13.600 de hectare din statul american New Mexico.

via Ford

Comentarii (1)

  • Arata super bine cum a iesit masina. Proiecte de genu mai apar pe odat.ro de la pasionatii de modificari
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru