Ford Bronco

Joi, 29 Februarie | Industrie

Ford Bronco va primi o echipare nouă cu ocazia unei eclipse totale de soare

Ford Bronco, modelul de teren al mărcii americane, va primi o echipare nouă cu ocazia unui eveniment foarte special. Mai exact, noua echipare Blackout Package va fi lansată cu ocazia eclipsei totale de soare din aprilie, care se va vedea în Statele Unite.
Joi, 29 Iunie 2023 | Modele noi

Noul Ford Bronco, transformat în mașină de intervenții pentru pompieri

Ford a transformat un exemplar al modelului său de teren Bronco într-o mașină specială pentru pompieri. Exemplarul va fi donat unui parc național din Statele Unite.
Miercuri, 22 Septembrie 2021 | Modele noi

Ford Bronco va primi o versiune Raptor. Debutează în 2022

Constructorul american de automobile a demarat campania de promovare a viitorului Bronco Raptor. Versiunea de performanță a celebrului off-roader va debuta în 2022.
Marti, 15 Iunie 2021 | Industrie

Ford a început producția și livrările lui Bronco

Ford a anunțat startul producției și al livrărilor pentru Bronco, după ce pandemia a cauzat amânarea lansării comerciale a modelului.
Duminica, 13 Septembrie 2020 | Industrie

Producția lui Ford Bronco ar putea începe în martie 2021: peste 230.000 de pre-comenzi înregistrate

Noul Ford Bronco ar urma să intre pe liniile de producție în martie 2021, potrivit unor informații neoficiale apărute în presa internațională. Modelul de off-road a înregistrat peste 230.000 de pre-comenzi până la sfârșitul lunii iulie.
Vineri, 14 August 2020 | Industrie

Ford anunță “o reacție fără precedent” în cazul noului Bronco: “Am primit peste 165.000 de pre-comenzi în trei săptămâni”

Noul Ford Bronco a înregistrat peste 165.000 de pre-comenzi în primele trei săptămâni de la lansare, iar americanii spun că reacția clienților este “fără precedent” în istoria companiei.
Marti, 14 Iulie 2020 | Modele noi

Ford a prezentat noua generație a modelului pentru off-road Bronco: motoare de până la 310 cai putere, versiune Sport și variante cu două și patru uși

Ford a relansat modelul de off-road Bronco după o absență de 24 de ani. Modelul este disponibil în versiuni cu două și patru uși, primește o variantă Sport pentru șosea, iar versiunea de top are motor de 2.7 litri și 310 cai putere.

Tag-uri similare

Ford, Bronco, Ford Bronco, Bronco Sport, Ford Bronco Sport
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru