Ford Bronco va primi o echipare nouă cu ocazia unei eclipse totale de soare

de Tiberiu Safta
Joi, 29.02.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ford Bronco, modelul de teren al mărcii americane, va primi o echipare nouă cu ocazia unui eveniment foarte special. Mai exact, noua echipare Blackout Package va fi lansată cu ocazia eclipsei totale de soare din aprilie, care se va vedea în Statele Unite.

În ziua de 8 aprilie va avea loc o eclipsă totală de soare în Statele Unite. Cu această ocazie specială și rară, Ford va lansa o nouă linie de echipare pentru modelul său de teren Bronco. Noua echipare se va numi Blackout Package și va fi disponibilă pentru versiunea Raptor a modelului de teren.

Ford nu a oferit mai multe detalii despre noua echipare. Cel mai probabil, aceasta va fi disponibilă numai pe piața nord-americană.

De asemenea, constructorul american organizează un eveniment special de lansare chiar de ziua eclipsei. La eveniment vor putea participa doar posesori americani ai lui Bronco. Prețul de intrare va fi de 1995 de dolari.

via Ford

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru