Ford Bronco va primi o versiune Raptor. Debutează în 2022

de Alexandru Monenciu
Miercuri, 22.09.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul american de automobile a demarat campania de promovare a viitorului Bronco Raptor. Versiunea de performanță a celebrului off-roader va debuta în 2022.

Raptor este denumirea pe care Ford le-o atribuie versiunilor de performanță a pick-up-urilor F-150 și Ranger. Acum, constructorul american de automobile a confirmat oficial că și celebrul Bronco va primit o versiune Raptor. Debutul este programat pentru anul viitor.

Campania de promovare a început cu un clip video scurt, în care poate fi observată grila frontală a viitorului off-roader de performanță. Din păcate, Ford nu a dezvăluit mai multe detalii.

Ne așteptăm să aibă un design exterior mai agresiv, cu aripi evazate și o serie de elemente exclusive. În ceea ce privește sistemul de propulsie, se zvonește că sub capotă ar urma să regăsim motorul V6, de 3.0 litri EcoBoost, care în cazul lui Explorer ST dezvoltă 406 cai putere și 562 Nm.

Actuala generație Ford Bronco a fost lansată în 2020, exclusiv pentru piața americană. Recent, însă, șeful producătorului din Dearborn a declarat că Bronco ar avea succes și în Europa. "Așteptăm doar ca cei de acolo să se hotărască," spunea Jim Farley.

via Ford

Comentarii (2)

  • Edikkk
    V6 3 litri, ca în anii '50

    Între timp, a început migrarea navelor de la păcură, diesel către hybrid ELECTRIC cu gaz metan !

    Exemplu: nava cu baterie de 2 MW

    https://m.adevarul.ro/locale/galati/prima-nava-propulsata-gaz-natural-lichefiat-construitain-romania-premiera-industria-navala-1_614990eb5163ec4271782e43/index.html

    Aşa că broncozaurul, raptor t-rex este super uzată moral.

    Cyber truck are 20.000 de precomenzi doar în Australia
    2 20
  • Mai bine uzat moral ca Bronco decât cu moralul uzat ca eDick.
    19 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru