Noul Genesis G70 Shooting Brake va debuta public cu ocazia Festivalului Vitezei de la Goodwood

de Alexandru Monenciu
Marti, 22.06.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Noul Genesis G70 Shooting Brake va fi prezentat public la începutul lunii iulie, cu ocazia Festivalului Vitezei de la Goodwood. Anunțul a fost făcut chiar de constructorul sud-coreean de automobile.

Genesis, divizia de lux a sud-coreenilor de la Hyundai, a confirmat la începutul lunii mai că va comercializa mașini pe piața din Europa din vara acestui an.

La scurt timp, producătorul asiatic a și publicat primele informații despre G70 Shooting Brake, un model dezvoltat special pentru clienții de pe Bătrânul Continent. Acesta ar urma să rivalizeze cu Audi A4 Avant, BMW Seria 3 Touring și Mercedes-Benz Clasa C T-Modell.

Acum a venit momentul să aflăm că noul G70 Shooting Brake va apărea pentru prima dată în fața publicului la începutul lunii iulie. Și nu oriunde, ci în cadrul Festivalului Vitezei de la Goodwood care își deschide porțile în 8 iulie. Anunțul a fost făcut de reprezentanții Genesis.

Tot aici, Genesis va prezenta și conceptul electric Genesis X, dezvăluit pentru prima dată în luna martie. Noul G70 Shooting Brake este aproape identic cu versiunea sedan, cu excepția părții din spate, specifică unui break.

Dimensiunile generale au rămas neschimbate, însă volumul portbagajului este cu 40% mai mare în cazul versiunii Shooting Brake.

Totodată, bancheta se poate rabata în raport 40:20:40 pentru a face loc bagajelor voluminoase. În rest, habitaclul este neschimbat.

via Genesis

Comentarii (1)

  • Cu designul acesta al farurilor si stopurilor are sanse uriase la premiul masina urata a anului! Poate doar prin Asia sa aiba succes, ca pe acolo este apreciat kitsch-ul.
    0 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru