Noul Genesis G80 facelift: ecran OLED de 27 de inch

de Tiberiu Safta
Miercuri, 13.12.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Genesis a dezvăluit oficial noua versiune facelift pentru berlina G80. Noul model primește un design ușor revizuit și un interior nou, care include acum un ecran OLED de 27 de inch.

Constructorul sud-coreean de mașini de lux a prezentat noul G80 facelift. Noua versiune actualizată a modelului de clasă executive va fi disponibilă inițial în Coreea de Sud, urmând ca aceasta să ajungă și pe alte piețe din lume.

Noul Genesis G80 facelift primește un design ușor revizuit, vizibil în special în partea din față. Aici avem o grilă cu un design nou, precum și o bară de protecție redesenată, cu un aspect ușor mai sportiv față de versiunea de până acum. Și în spate avem o bară nouă, iar noutățile vizuale la exterior sunt completate de jante noi de 20 de inch.

Alături de versiunea obișnuită, Genesis a dezvăluit și o versiune actualizată pentru G80 Sport, care primește un design mai agresiv.

Cele mai mari schimbări se regăsesc în habitaclu, acolo unde avem acum un ecran OLED de 27 de inch. Acesta integrează atât instrumentarul digital, cât și sistemul multimedia, care erau separate înainte. Mai mult, comenzile din zona consolei centrale au fost rearanjate, iar selectorul de viteze are acum o formă asemănătoare unui cristal.

Genesis nu a dezvăluit detalii tehnice despre noul model.

Versiunea anterioară a modelului primea motoare de 2.5 litri și de 3.5 litri, cu puteri de până la 380 de cai putere. Modelul este disponibil și într-o versiune electrică. Aceasta are o autonomie de 454 de kilometri.

via Genesis

Comentarii (5)

  • bravos
    bravo tibi.esti tare. prima si cea mai importanta informatie:ecran oled!!
    5 2
  • @bravos (13:19)

    "Cele mai mari schimbări se regăsesc în habitaclu, acolo unde avem acum un ecran OLED de 27 de inch. Acesta integrează atât instrumentarul digital, cât și sistemul multimedia, care erau separate înainte."

    Chiar așa de greu este să înțelegem ce citim înainte de a sări la concluzii?
    4 2
  • Ce se întâmplă când un interior este perfect ? Se pune un ecran lung, de la stânga la dreapta, sa nu mai fie perfect, ca e plictisitor. S-au molipsit de la Bmw .
    3 2
  • Andriu
    Sper sa treaca moda asta a ecranelor de televizor in masini cat mai repede.
    2 2
  • George Simion
    hai ca e culmea asta, toti isi pun aftermarket tabletuta android dar le pute un ecran de=asta mai misto din fabrica.

    asa se intampla cand nu stii ce e luxul, obisnuit cu chiciuri pe genunchi.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru