Noul Mercedes-Benz Citan va fi prezentat în 25 august

de Paul Cosma
Luni, 26.07.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes-Benz a anunțat că noua generație Citan va fi prezentată în data de 25 august. Noul model va avea și o versiune 100% electrică.

La finalul lui 2019, Mercedes-Benz a anunțat că utilitara Citan va primi o generație nouă. Conform oficialilor producătorului german, modelul va avea o identitate nouă și va fi disponibil și într-o variantă electrică.

Nemții au dezvăluit acum și data prezentării oficiale: 25 august. Mercedes-Benz Citan va avea dimensiuni exterioare compacte, însă va plusa în dreptul spațiului interior.

Modelul va putea fi echipat cu două uși care culisează, iar pragul de încărcare nu va fi unul înalt. În plus, modelul va fi disponibil cu o serie de sisteme moderne de siguranță, iar confortul la rulare va fi îmbunătățit.

Mercedes-Benz nu a oferit detalii, deocamdată, cu privire la sistemul de propulsie pregătit pentru varianta electrică a lui Citan.

Via Mercedes-Benz

Comentarii (1)

  • Edikkk
    L-am văzut şi e cam ciudățel... dar mă rog.
    2 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru