Noul MG EX4, un omagiu adus celebrului Metro 6R4

de Tiberiu Safta
Vineri, 14.07.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Britanicii de la MG Motor au publicat imagini oficiale cu noul concept electric MG EX4. Noua mașină aduce un omagiu modelului Metro 6R4, care a concurat în Campionatul Mondial de Raliuri în epoca grupei B.

Cu ocazia Festivalului de Viteză de la Goodwood, compania britanică MG Motor a dezvăluit un nou concept, bazat pe modelul său electric MG4. Noul concept este numit MG EX4 și este creat special pentru a aduce un omagiu lui Metro 6R4. Cel din urmă model a concurat în Campionatul Mondial de Raliuri în anii 1985 și 1986, ultimii 2 ani din epoca grupei B.

Noul concept este bazat pe MG4 XPower, versiunea de performanță a modelului electric. Constructorul nu a dezvăluit informații tehnice despre noul concept, însă putem observa pachetul aerodinamic foarte agresiv pe care îl primește. Aici avem un spoiler frontal masiv, un eleron de dimensiuni foarte mari, precum și jante desenate în forma unor discuri aerodinamice.

Și pentru a completa exteriorul, MG EX4 primește și o vopsea specială albă cu grafice verzi și accente albastre.

Noul concept MG EX4 va putea fi văzut în cadrul Festivalului de Viteză de la Goodwood.

via MG Motor

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru