Feedback

Noul Volkswagen ID, prima electrică din gama modernă VW, va avea un design apropiat de conceptul inițial: “Este cam aceeași mașină prezentată în 2016”

Publicat Marti, 22.05.2018
de Petre Barac
Comenteaza 0
Noul Volkswagen ID, prima electrică din gama modernă VW, va avea un design apropiat de conceptul inițial: “Este cam aceeași mașină prezentată în 2016” - Poza 1
Designul final al viitorului model Volkswagen ID a fost aprobat și va fi unul foarte apropiat de conceptul pe care nemții l-au prezentat pentru prima dată în 2016. Anunțul a fost făcut de Klaus Bischoff, șeful designerilor de la Volkswagen.

Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Conceptul ID a fost prezentat de Volkswagen în cadrul Salonului Auto de la Paris din 2016, cu promisiunea că versiunea de serie va apărea în 2020.

Nemții au confirmat de curând că începerea producției pentru ID va avea loc în luna noiembrie 2019. Însă, până atunci, constructorul va produce câteva prototipuri pe care inginerii să le folosească în vederea dezvoltării versiunii finale a modelului electric.

Potrivit designerului-șef de la Volkswagen, noul ID va avea un design foarte apropiat de conceptul initial.

În linii mari, este cam aceeași mașină pe care am prezentat-o în 2016,” a declarat Klaus Bischoff.

Cu un motor electric de 170 CP, primul model al gamei de mașini 100% electrice sub brandul ID promite o autonomie între 400 și 600 de kilometri cu un singur “plin” de baterie.

Versiunea de serie va fi lansată în 2020 și va fi o compactă care va fi vândută în paralel cu Golf, fără ca Volkswagen să fie deranjată de această concurență.

La momentul lansării conceptului, se aștepta ca modelul electric ID să aibă un preț de pornire de circa 30.000 de euro.

Via Autocar


Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru