Noul VW Multivan va avea în premieră sistem hibrid cu încărcare la priză

de Paul Cosma
Joi, 20.05.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Viitorul Volkswagen T7 Multivan va primi un sistem de propulsie hibrid plug-in, lansarea fiind programată pentru luna iunie.

Volkswagen a demarat recent o campanie de promovare a noului T7 Multivan. La începutul lui mai, constructorul din Wolfsburg a publicat o schiță de design prin care putem observa schimbările prin care a trecut celebrul vehicul comercial de transport persoane. 

Volkswagen a confirmat că noul T7 Multivan va fi construit pe arhitectura MQB. Nemții anunță acum că viitorul model va primi și o versiune eHybrid, adică un sistem de propulsie hibrid cu încărcare la priză. 

Autonomia în regim electric nu a fost dezvăluită, însă constructorul spune că va fi suficientă pentru “drumurile zilnice într-un regim fără emisii”. 

Pe partea de tehnologie, T7 Multivan va putea fi echipat, printre altele, cu un instrumentar de bord digital, cu display de 10 inch, camere video cu vedere la 360 de grade și transmisie automată cu tehnologie shift-by-wire.

Debutul noului Volkswagen T7 Multivan este programat pentru luna iunie a acestui an.

Via VW

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru